#MyNameIsPaulHeyman

Riktig god morgen skjønneste lesere. 

Siden det er Royal Rumble som står på min timeplan natt til mandag, er jeg enda ikke helt klar til å snu døgnet til slik det har vært. Derfor har det kommet en del blogginnlegg midt på natten på denne bloggen, nettopp fordi jeg er våken om natten. For meg er Royal Rumble noe jeg må ha med meg hvert år, helst med livestream om jeg har mulighet til akkurat dette. Dette betyr for mange wrestlingfans; starten på det bedre - Veien mot Wrestlemania. 


Men før dette, skal jeg sette meg ned å se på "My name is Paul Heyman"- dokumentaren på snarest to hele timer, om hvordan en av verdens beste Wrestling managere kom seg dit han er i dag. Jeg husker første gang jeg så promoen for videoen, og om jeg husker rett så var dette i 2013 tror jeg. Tenkte med meg selv at "åh, denne må jeg bare se!", nå er vi nettopp steget inn i det nye året 2015, og jeg har enda ikke fått sett den. Så, som en før-kos for Royal Rumble, skal jeg kose meg med denne videoen. Så nå skal jeg lage meg litt tidlig-frokost før jeg setter meg ned å koser meg med denne videoen på WWE Network!

Selvom at jeg er våken nå, og kommer til å sove utover dagen, betyr ikke dette at jeg ikke skal greie å få inn noen blogg-innlegg iløpet av morgendagen. Har vært sinnsykt plaget med bekkenlåsning - haha, jeg føler meg som jeg vet ikke hva, men jeg går som en pingvin til tider. Til tross for at jeg enda ikke har blitt noe stor, så synes jeg det er skikkelig leit å labbe inn på den lokale butikken som en pingvin. Jeg er helt sikker på at det er mange som velger å ta seg til en god latter - but guess what? Det er virkelig verdt det. Smertene og alt, alt er verdt det for den lille som kommer til oss nå i sommer. Skal foresten på ultralyd nå på tirsdag klokken 13:00 på sykehuset. Ord kan ikke beskrives for hvor mye jeg gleder meg til å se nurket vårt igjen. Forhåpentligvis får vi vite kjønnet også! 

#PaulHeyman #frokost #RoyalRumble #WWE #wrestling #boksing #ekstremsport #evigelsk #Detteerlivet #Snartmamma #Fightermamma #dokumentar #svangerskap #svangerskapet #risikosvangerskap #frkwrestling #wrestlingfrue #FutureNXTer #bodybuilding #treningsblogg #motivasjon #inspirasjon #selvtillit #selvbilde #trening #workout #gym #treningsmusikk #musikk #spotify #stayfocused #gravid #gravidblogg #mammablogg #innkjøp #shopping 

Hvordan har deres dag vært sålang?
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits