Mitt første Gratisdesign!

Hei og riktig god ettermiddag! 

Hatt en super dag så langt? Det har jeg. Til tross for at jeg har vært våken hele natten, og langt utover morgenen, så har jeg faktisk fått den mest deiligste skjønnhetssøvnen på lenge. Var oppe halv tre i ettermiddag, og siden da har jeg brukt tiden min på å lage et helt nytt gratisdesign til dere! Selvfølgelig så er dere ikke dømt til å bruke det, det hadde bare vært supergøy om det hadde blitt brukt av noen som helst. Har i mange år hatt interessen for Web og Bloggdesign, og nå har jeg orket å faktisk lage et helt nytt et, med et snev av sommerfølelse lagt i det. Om responsen er god, vil jeg fortsette med det. 


SE LIVE HER
 

Designet bærer de samme grunnkodene som jeg har på denne bloggen, da jeg rett og slett var for sliten til å lage nye. Å sette seg inn i koding igjen er rett og slett et ork, når man har glemt det meste innen koding. Ellers så kan du se designet live om du trykker på linken under bildet. Det som er å fikse på igjen er innleggsmalen, den har jeg ikke oppdatert da jeg har fokusert på forsidemalen og stilmalen. Dette vil selvfølgelig bli ordnet så snart som mulig, slik at dere kan se helheten i designet.

#gratisdesign #gratis #design #bloggdesign #webdesign #koding #frkwrestling #mammablogg #snartmamma #treningsnarkoman #vektløft #boksing #mma #ultralyd #svangerskap #risikosvangerskap #koding #Vildubrukedet #2015

Hva synes du om designet? Ville du ha brukt det? 

8 kommentarer

Iselin Renée

25.01.2015 kl.19:01

Kjempe fint design :)
Iselin Renée: Tusen takk :-D

Therese <3

25.01.2015 kl.20:48

Kjempe fint design! Du er jo kjempe flink =)

stianrangvaldjonassen

25.01.2015 kl.23:08

løst te å mekke noe for meg? :) mitt design er så gøra kjedelig :)
Therese: Tusen takk :D
stianrangvaldjonassen: Ja, det kan jeg jo alltid få til :)

stianrangvaldjonassen

26.01.2015 kl.01:20

kung :)
stianrangvaldjonassen: Kan lage et oppsett i morgen, så får du se om du liker det eller ikke :-)

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits