Are you Ready to Rumble?

Da var det bare en half time igjen til Preshowet for Royal Rumble starter, altså veien til Wrestlemania Jeg har til nå greid å fått sovet en times tid sånn at jeg forhåpentligvis skal greie å snu døgnet til rett plass igjen etter Royal Rumble natten. Jeg har også greid å fåtrt liv i min Playstation 3, lastet ned WWE Netowork, så nå streamer jeg både Preshowet og selve Royal Rumble når det starter. Herregud, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg skal si det: Men, jeg gleder meg så utrolig til det starter, til hele veien mot Wrestlemania starter. 

Snapchat - Wrestlingfrue

Nå skal jeg mekke meg en eller to tacolefser med masse godt i, før at jeg fortsetter å se på WWE Royal Rumble Countdown - et program de har sendt ganske lenge, coundown av forskjellige ting; wrestlemania øyeblikk, royal rumble øyeblikk, bare for å nevne noen av de mange øyeblikkene som har blitt favoritter hos seerne. Men som sagt, nå skal jeg fortsette kvelden med masse mat før jeg fortsetter med WWE øyeblikk! 

#Royalrumble #snapchat #countdown #preshow #Romanreigns #WWEnetwork #playstation #livestream #payperview #lidenskap #wrestling #ekstremsport #mammablogg #gravid #gravidblogg #snartmamma #mammahjerte #mammafighter #fightermamma #boksing #livet #vektløfter #weightlift  

Hva gjør du i kveld? 

Én kommentar

Madde K.K

26.01.2015 kl.10:16

Håper du får en kjempe fin uke :)

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits