Good Monday morning

Hei og riktig god morgen alle sammen! 

Har så innderlig lyst til å sette meg ned å grine. Som dere sikkert skjønner så er Royal Rumble akkurat ferdig, og ikke nok med det - men jeg har faktisk rukket å sett på Highlights fra årets Royal Rumble. Dette var på nippen til å bli tidenes verste royal rumble. Det var en god del gamle kjente ansikt som dukket opp, men i år føltes det som om De største Superstarsene ikke fikk vise seg til det ytterste før de ble dyttet ut av ringen. 


weheartit.com

Siden mine favoritter ikke kom seg lenger enn til ytterdøra hos de selv, så slettrer jeg av meg surmunnen og går heller å fikser meg noe frokost, for jeg er så dårlig akkurat nå, og håper virkelig at det gir seg når jeg har fått i meg noe mat. det beste av alt er at det blir noen brødskiver med kremet blomkål og brokkolisuppe til frokost slik at jeg faktisk rekker å bli mett av det, før jeg må en tur innom kjøleskapet.. igjen. Tar jo skikkelig på å være gravid. Men ser ikke ut til at jeg legger så mye på meg. 


#godmorgen #goodmorning #weheartit #inspiration #inspirasjon #inspo #frokost #breakfast #photoshop #dafont #gratisdesign #dårligstartpådagen #dårlig #sulten #gravid #snartmamma #2015 #2015baby #mammablogg #gravidblogg #svangerskap #risikosvangerskap #ultralyd #babypakke #innkjøp #morgen #newweek #nyuke #mandag #monday #Måltid #sunn #healthy

3 kommentarer

Iselin Renée

26.01.2015 kl.09:27

Det så godt ut :)

Madde K.K

26.01.2015 kl.10:26

Det så skikkelig godt ut!

Håper du får en kjempe fin uke :)
Madde K.K: Det gjorde det, men desverre nok er det bare et Weheartit-bilde.

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits