Familynight & ultralyd

Hei dere! Greide å sovne av på sofaen her i noen timer og har nettopp våknet av noe styr fra tvn. I går ble jeg og kjæresten invitert til pappa for å spise vaffler og drikke kaffe, sammen med resten av familien min. Har ikke sett de samlet på utrolig lenge, og gleder meg derfor kjempe masse. Ingenting er som en skikkelig familiekveld, selv om at kjæresten måtte droppe ut på grunn av at han ikke følte seg så bra. Når jeg kommer hjem igjen skal jeg begynne med noen designmaler til en person som jeg lovte at jeg skulle fikse ett oppsett til. 


weheartit.com

Ellers så er det tirsdag i morgen, noe som betyr at jeg har time til ultralyd, jordmor og lege iløpet av kun to timer. Jeg skal gjennomgå det verste jeg vet i hele mitt liv; blodprøver, og etter dette blir det vel litt prat med jordmoren og legen angående fødselen. Legen var fast bestemt på at hun ville at jeg skulle gjøre det den naturlige veien - jeg på den andre måten, vil ha keisersnitt. Jeg må ha keisersnitt! Hvis jeg ikke får det, vil jeg lete etter et sykehus i norge der de kan ta meg inn for keisersnitt når tiden er inne for det, for jeg er i et risikosvangerskap - og det betyr at hvis jeg gjør det naturlig kan jeg blø ihjel, jeg kan også anstrenge kroppen såpass mye at kun det vil trigge frem et nytt slag - altså, en ny blodpråpp. Dette er to ting som kan gjøre at jeg vil bli en grønnsak resten av livet mitt, eller kanskje jeg havner 6 feet under. Helt ærlig vil jeg ikke prate om det, fordi jeg er fortsatt villig til å tro at det å gå Gravid må være fantastisk - noe det ikke føles som, når jeg tenker på at ting kan gå galt under en normal fødsel hos meg. 

#mammablogg #familiekveld #familie #kos #kjæreste #vaffler #sammenkomst #sykehus #gravid #gravidblogg #svangerskap #risikosvangerskap #treningsblogg #drømmer #ultralyd #blodprøver #sprøyter #keisersnitt #fødsel

Hva har du gjort i dag? Har du noen planer for kvelden?
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits