Ultralyd & De første sparkene!

Endelig er det tid for Ultralyden vi så lenge har ventet på. Den dagen er kommet når vi (de stolteste foreldrene) får møte gullet vårt igjen Jeg håper virkelig at morkaken ikke ligger i veien, og at vi kan få hjem noen bilder, i tillegg til at vi kan få vite kjønnet på nurket vårt. For gjett hvem som har forelsket seg i babyklær? - Jo, meg. Sist gang vi var på sykehuset, var det første gang vi fikk møte den lille, har aldri trodd det skulle være så mye liv der inne. Den følelsen som rant gjennom meg var helt fantastisk, og mer ubeskrivelig enn noen gang. Det er tydeligvis sant det de sier, at en kan ikke egentlig sette ord på det å bli foreldre. For det kan ikke jeg i hvertfall! Det vi har funnet ut så langt er at siden vi har en stor Mercedes bil, så skal vi ha Mercedes barnesete også. Akkurat den avgjørelsen var veldig lett da jeg så at Mercedes laget barneseter. Minuset er jo at setet i seg selv nesten koster sju tusen. 


// weheartit.com

I følge gravidappen min, så er jeg hele sytten uker på vei (16 + 4), men sånn helt seriøst så er jeg ganske forvirret når det kommer hvorfor vi må telle en uke mindre når man ligger en uke forran, om du skjønner? Haha, er så fantastisk flink til å forklare. Av og til skulle jeg ønske at jeg fikk en diplom for det. Men i hvertfall, når vi er ferdige på sykehuset både til jordmor og lege, skal jeg rett til byens beste resturant (Restutant Napoli) der jeg skal spise et ganske så mettende måltid med kjæresten før vi henter broren min og kjører hjemover igjen. 

I morges når jeg lå å stirret i taket inne på soverommet - rett før jeg sovnet, så kjente jeg noe dunking som kom ifra magen, innenfra. Jeg begynte å kjenne etter, og des mer jeg trykket litt ned på magen, kom det noen flere dunk. Snakket med mamma i sta om det, og hun mente bestemt at det var spark. La meg si det slik - disse er de første. Tanken av at jeg allerede kan kjenne litt liv inni der, gjør meg så fantastisk glad! Nå skal jeg lage meg et herremåltid mens jeg skal se på Total Divas, som etterfølges av The Originals. 
 
#gravid #deførstesparkene #gravidblogg #mammablogg #oul #ultralyd #svangerskap #risikosvangerskap #keisernsnitt #weheartit #inspirasjon #gravidmage #17uker #snartmamma #kjæreste #verdensbestekjæreste 

Hvordan har deres dag vært sålangt?  

8 kommentarer

cathrineothilie

27.01.2015 kl.01:01

Fantastisk følelse å få se, og kjenne barnet i magen! Var selv på 3D ultralyd i dag (har vært beskymret for hjertet, siden far er født med hull i hjertet og bilyd)

Sparkene blir ikke like deilig etter hvert, men når man tenker over hva det er som ligger inne i magen så gjør de ømme ribbeinene absolutt ingen ting :D

Monika

27.01.2015 kl.10:00

Haha, jeg skjønte heller aldri det med ukene, og har alltid irritert meg over at hvis jeg var i uke 16 og noen dager, så var det egentlig uke 17. Eller noe sånt... :P

challengeyourlimits

27.01.2015 kl.13:23

Så spennende!! :) Må være rart når man faktisk begynner å kjenne at det er noe der inne :)

Jeanette Bergeløkken

27.01.2015 kl.20:22

Sånn jeg har forstått det så er det fordi du er ferdig med og fullgått 16+4, men du har begynt på den 17nde uken om du skjønner! :) Forsto ikke helt det der i starten jeg heller, haha. Men pleier å si jeg er i uke 25 osv, som idag er 24+4 for min del :) Kanskje litt dårlig forklart, men :p Gratulerer med første spart, det er så koselig! Høres helt klart ut som spark sånn du beskriver det :)
challengeyourlimits: Det er en ubeskrivelig følelse! Virkelig en som ikke kan beskrives med det første :)
Jeanette Bergeløkken: Skjønner det vel etter hvert, haha! Det viktigste er at alt går fint med nurket :) Jo takk, det var virkelig en ubeskrivelig følelse :)

Mamma til Oliver Elias

28.01.2015 kl.23:29

Ultralyd er sååå koselig! se sitt egent lille barn :)
Mamma til Oliver Elias: Det er fantastisk :)

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits