Min dag på Sykehuset!

Har funnet ut at totalt de to siste dagene har jeg kun blogget to ganger. Det er forferdelig, med tanke på at statistikken var skyhøy når jeg blogget to til tre ganger om dagen. Så det må jo endres på. Overskriften forteller da at jeg og kjæresten har hatt en lang, men super dag på sykehuset der vi fikk den ære av å møte den lille igjen. Forskjellen fra sist gang vi var på ultralyd, så fikk vi med bilder av h*n hjem. Vi fikk også vite sånn ca kjønn, men jordmoren var ikke helt sikker enda på hva det var, hun trodde bare det. Hva det er vi får, vil jeg ikke avsløre enda da det er en del å planlegge til navn i hvertfall. 


Så istedet for å legge ut bilde av ultralyden, legger jeg ut et bilde av sjaermøren i familien, Speedy Gonzales. Eller, Reka Benz som jeg liker å kalle han. Fra første gang jeg så han, falt jeg pladask for han, og det sier jo litt hvordan han er som bil. Men ja, det har vært full fart hele dagen, fra jeg stod opp (fem minutter før vi skulle dra) og helt til vi kom hjem i dag. Har også fått beskjed at fødselen skal skje i Bodø, da de er mye mer erfarene enn de på sykehuset her. På en måte er dette en betryggende ting, men at jeg faktisk må gå gjennom en fødsel er jo noe jeg håpet kunne bli diskutert til det bedre. Noe det mest sannsynlig ikke vil. 

Legene og jordmoren på fødeavdelingen på sykehuset i byen mente også at selv om at jeg var i et høy-risiko svangerskap, så var det egentlig nok med en kontroll hver månede, og neste er tjuesjette februar, noe jeg gleder meg enda mer til. Både synes og føles at denne frykten min for sykehus og leger plutselig bare forsvinner mer og mer. Etter ultralyden og legetimen, gikk jeg og kjæresten tilbake til dageligstuen for å vente på når vi fikk neste time. Mens jeg satte der, oppdaget jeg et lite te-aktig kjøkken hvor det stod en stor, lekker sjokoladekake som jeg ikke greide å holde fingrene av. Det endte med at jeg grafset til meg et lite stykke (mer betryggende å si det slik), hadde akkurat fått satt meg ned på stolen igjen, sendt noen snaps til søskenbarnet mitt og ei til før jeg fikk den nye timen i hånden, og da var det bare å forlate sykehuset med et stort smil om munnen. Måtte faktisk stille meg i gangen en stund, da vi kom ut av ultralyden for å kunne tørke av meg det store gliset rundt munnen. Ble stående ett minutt eller noe før jeg trasket inn på dageligstuen som var ganske stappa. 

#ultralyd #uke16 #foster #bilder #mercedes #bil #sedan #E200 #W210 #svangerskap #risikosvangerskap #fødsel #gravid #gravidblogg #snartmamma #mammablogg #innkjøp #Pink #barnerom #inspirasjon #jordmor #stolteforeldre #Sommerbarn #bodø #kontroll #svangerskapskontroll #trygg 

 Hvordan har din dag vært sålangt?

6 kommentarer

Anita Søvold

28.01.2015 kl.22:40

Ååååh, så koselig å være på ultralyd å få vite kjønn <3
Anita Søvold: Helt sant! Er noe utrolig spesielt med det :-) <3
Så koselig med ultralyd da :) Lykke til i svangerskapet!
Karina Larsen: Tusen takk :-) Ja, det er kjempe koselig!

cathrineothilie

30.01.2015 kl.01:20

Så koselig :D
cathrineothilie: Jaa :-D

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits