God morgen + Første babyinnkjøp

Klokken er ikke mer enn halv åtte om morgenen en gang, og jeg har frivillig stått opp. Akkurat hvordan jeg fikk dette til er fortsatt et mysterium. Har knapt sovet seks-sju timer de to siste døgnene, og hadde virkelig håpet at jeg fikk sove litt ut på morgenen i dag, noe jeg tok veldig feil i. Nå sitter jeg å nyter en tre-kroners bolle fra Kiwi, ser på Disney og leter etter de perfekte babyklærne til vårt lille nurk! Jeg trodde at det kun kom til å bli wrestling boddies, og slikt, men det ble en God del annet, som fastslår hvor mye jeg faktisk gleder meg. 


Beige sko // Rosa sko

Nå skal jeg fortsette å drømme meg inn i babyverdenen for hva man kan kjøpe til den lille, mens jeg fortsetter å kose meg med Disney Channel og en mer mettende frokost som kanskje består av mer frukt og grønt enn hvitt mel. Ellers så tenkte jeg at jeg skulle komme med noen Wishlists, fra babystore og ebay og slike ting, for å vise dere mine favoritter når det kommer til babyens klær og innkjøp. Har i hvertfall plukket ut femti par med sko fra eBay om ikke mer. Klandre meg, for ja jeg er skyldig - jeg er bitt av Mammaviruset og kan ikke vente på å bli mamma! 


#snartmamma #mammablogg #gravid #gravidmage #gravidblogg #2015 #2015baby #frkwrestling #sko #boots #nyfødt #shopping #newin #innkjøp #ebay #favoritter #ebayfavoritter #Førsteinnkjøp #svangerskap #risikosvangerskap #baby #førstegangsgravid #gravid #for #første #gang #ultralyd #3dultralyd #gledermeg #altforstolt 

Hvor kjøper dere babyklær? Bruker dere kjøpe fra eBay?

2 kommentarer

Iselin Renée

29.01.2015 kl.09:21

De var søte :)
Iselin Renée: Er helt forelsket i dem! De er perfekte :)

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits