Trygt å kjøpe Babyklær på eBay? TRENGER HJELP!

Ingen adlinks i dette innlegget. 
I går var vi på ultralyd på sykehuset og fikk sånn ca vite hvilket kjønn vi venter oss i sommer. Etter dette, når vi kom hjem - gjorde jeg noe veldig dumt, og det var å trykke meg inn på eBay for å lage en Collection for den lille. Jeg tror jeg fant det vi trenger, og mer enn som så! Siden dette er vårt første, og min første unge - så er jeg helt i himmelriket når tanken for den millionede gangen slår meg ihjel! Jeg har altså raidet eBay for babyklær, accessories og så mye mer, uten at ingen er helt sikker på kjønnet enda. 


1: WWE Body - 2: Mercedes Body - 3: Daddys girl - 4: Fighter hoodie - 5: UFC baby // SE HELE EBAY COLLAGEN HER

Jeg beklager, men dette er virkelig en stor ting for meg, det å bli mamma! Har aldri trodd jeg skulle få den følelsen av å få en baby, men akkurat nå er jeg i himmelriket, jeg vil gjøre alt for at ungen min skal være trygg, i gode omstendigheter, og elsket! Jeg har derfor laget en egen Collage til babyen vår på ebay, som dere finner under bildet ovenfor. Vi skal ikke kjøpe alle babyklærne på eBay, kun det som ser så ufattelig herlig ut, som boots og litt andre accessories. 


1: Babyrosa - 2: Rosa

Hvem smelter liksom ikke av disse bootsene her? Når det er sagt, så er kjæresten min veldig skeptisk på å bestille klær, sko og sånne ting fra eBay, da stoffet og tøyet i klærne kan være giftig. Så det jeg lurer på, er om noen av dere som har barn - har bestilt babyklær, boots og sånn fra Ebay, og hvordan deres erfaring er med det? Kommer aldri i verden til å bestille klær og sko om det viser seg å være giftig. Selvfølgelig, så kan alt utløse alergiske reaksjoner og sånn, men helst så ser jeg at det ikke kommer til å skje! 

#snartmamma #bekymret #ebay #innkjøp #shopping #baby #babyblogg #babyinnkjøp #jente #ultralyd #risikosvangerskap #svangerskap #babybag #fødebag #newin #boots #rosa #favoritter #ebayfavoritter #erfaring #Gravid #gravidblogg 


Hva er dine erfaringer med å kjøpe babyklær fra eBay?

10 kommentarer

Lunacy

30.01.2015 kl.00:59

ååå der var det mye søtt!!!! <3 skulle ønske jeg kunne hjelpe deg, men dessverre :/
Lunacy: Jeg vet! Har forelska meg big time! Set gar helt fint, finner nok svar på det etter hvert!

cathrineothilie

30.01.2015 kl.01:08

Har selv sittet å sett på både ebay og amazon, og lurer veldig på det samme selv! Finner så veldig mye som er ekstremt nydelig, og ikke minst så er det billig i forhold til de fleste prisene her hjemme i norge! Jeg har gjort meg besluttningen at jeg skal tørre å stole på at det som har "free shipping fra amazon" er trygt, men er fortsatt usikker på alt det andre...

cathrineothilie

30.01.2015 kl.01:10

Det var veldig mye støt i collectionen din, forresten! :D
cathrineothilie: Tusen takk :D Kommer mer etter hvert som jeg finner mer.. Kan vel si at jeg har flytta inn på eBay for tiden! Haha :)
cathrineothilie: Det er sant! Så er det jo så mye kult av quotes og slikt, som kanskje ikke man får tak i her i Norge. Ebay er virkelig en fin ting, men jeg er så usikker.. Vil ikke påføre ungen min noe farlige stoffer ved å kjøpe klær som faktisk kan være farlig. Har sett litt rundt på eBay, Amazon men også Etsy! Er så mye fint, og hadde det vært opp til meg, hadde alt vært på tur hjem nå! Håper vi finner noe svar på om det er trygt å bestille klær fra eBay, hvis ikke får man finne andre løsninger :-)

cathrineothilie

30.01.2015 kl.01:35

Ebay og amazon er fantastisk til slikt! Men Etsy kan da ikke være like farlig?

Utrolig at jeg ikke har tenkt på dette før, men har ikke alle selgere på ebay rewiews på produktene sine? Det må da ha vært noen som har prøvd å kjøpe babyklær der før :D
cathrineothilie: Jeg mener jeg har lest masse mammablogger som har kjøpt fra eBay, og jeg tenker at hadde det vært farlig, hadde det nok vært et tema All over the World. Jo, jeg tror nok at selgerene har Reviews på seg og profuktene sine!

Jeg var inne på Etsy og så etter ting til barnerommet - men de har utrolig mye kult og fint av barneklær også der :D

Madde K.K

30.01.2015 kl.09:48

Så utrolig mye fint :)

God helg :)
Madde K.K: Tusen takk :) God helg til deg og!

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits