Dagens frokost

Da var helgen rett rundt hjørnet, og frokosten står allerede på bordet noe som er en ny rekord. Som regel havner ikke den på bordet før langt utpå formiddagen. Men i dag stod jeg opp i sjutiden med et ønske om å lage havregrøt til frokost, og dermed satte jeg i gang. Det å faktisk stå å lage frokost til seg selv gjorde meg godt, da jeg selvfølgelig ikke gjør det så ofte. Men har fastslått at det å lage frokost og slikt, kommer jeg til å fortsette med!Har fått cravings på så mye rart for tiden. Til nå har det gått i Beta suppe og Kremet brokkoli og Blomkål suppe, samt mye potetmos. Det finnes jo ikke noe proteiner og slikt i det, men for min del går dette ned på høykant. Nå har jeg plutselig fått så innderlig lyst på Potetsalat - hvorfor vet jeg ikke. Har bare så utrolig lyst på det! Så jeg tipper det blir en tur på butikken i dag for å kjøpe akkurat dette! Ellers så er det en liten storm som herjer utenfor døra akkurat nå, da er det ufattelig å sitte krøllet godt opp i sofaen, ikledd morgenkåpen med kakao i koppen og Disney på tv! 

#Havregrøt #frokost #gravid #Samsung #vscocam #Bilde #photo #breakfast #gravidblogg #gravidmage #babybump #næring #kosthold #heltgreit #sunt #healthy #food #workout #trening #mma #boxing #wrestling #innkjøp #disney #disneychannel #hellokitty #shopping #ebay #amazin #etsy

4 kommentarer

Iselin Renée

30.01.2015 kl.09:49

Det så godt ut :)

Madde K.K

30.01.2015 kl.09:55

Det så utrolig godt ut :)

God helg :)
Madde K.K: Smakte godt i hvertfall! :)
Takk i like mate :)
Iselin Renée: Det var det! :)

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits