Favoritter og Innkjøp fra Babystore.no

Som jeg har nevnt minst ørten millioner ganger i de siste hundre innleggene, så skal jeg bli mamma til sommeren - og på grunn av dette har jeg blitt bitt av Mamma-basillen. Jeg gjør nesten ikke annet enn å plukke ut favoritter til garderoben for den lille. Til nå har jeg sterke mistanker om at hele eBay er raidet, det er også Etsy og Amazon. Nå holder jeg på med Babystore.no, som for tiden er en klar favoritt!

 
// Adlinks - 1: Body / 2Tskjorte / 3: Tskjorte / 4: Body / 5: Genser / 6: Bukser / 7: Body / 8: Body med ermer / 9: smekke / 10: Kosebamse

Ikke bare er jeg blitt bitt av mammabasillen, men også klærne til Ralph Lauren, både til voksene - og nå, til baby og små barn. I kleskapet til babyen min, skal det være klær med kvalitet, klær som passer inn her. Og som jeg har sagt, så elsker jeg Ralph Lauren merket. Klærne ovenfor er virkelig ikke så ille for en baby. Tro meg på ordet når jeg sier det, det er så utrolig mye fint inne hos Babystore, så jeg anbefaler dere som ikke har vært der enda, å ta en titt innom. Kanskje dere - som meg, forelsker dere i masse babyklær. Ikke bare har de babyklær, men barne klær og mammaklær for de som også ønsker dette. Jeg er helt klart en ny stamkunde hos de! Kommer absolutt til å handle hos de. Snakker om babyklær, disse vil se utrolig bra ut i føde/baby baggen som skal være med til Bodø!

#innkjøp #babyklær #mammaklær #ralphlauren #merkeklær #designerclothes #babyclothes #newin #garderoben #warderobe #barnerommet #adlinks #babystore #gravid #snartmamma #mamma #for #første #gang #stolt #gledermeg #kjæresten #ultralyd #UL #svangerskap #risikosvangerskap #mammablogg #gravidblogg #babybump #fødebag #babybag

Hvor kjøper du baby/barne klær? 

6 kommentarer

cathrineothilie

30.01.2015 kl.12:18

Åh.. må bare klikke inn å titte litt nå :D
cathrineothilie: Det anbefales i høyeste grad! :D

Iselin Renée

30.01.2015 kl.13:51

Så mye fint :)
Iselin Renée: Så absolutt :-)

Nina

30.01.2015 kl.16:15

Heia:)

Ville bare tipse deg om at det er mye ralph lauren på ebay, har selv bestilt en del babytøy derfra..men jeg har kun bestilt fra USA, så jeg er sikker på at det er ekte..

:)
Nina: Tusen takk for tipset :)

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits