(Mine) negative sider i graviditeten!

En ting man som oftest ikke unngår i en graviditet er.. Hormonene! Våre kjære, fantastiske hormoner. 

Humøret - er absolutt mer svingende og opp og ned enn noen gang før. Det ene sekundet kan jeg være i supert humør, spruddlende og glad, og ikke minst vel så pratsom, og i neste kan jeg være som en liten tre åring; furtende, sur og forbanna på alle som er rundt meg. Er det en eller anen dag at jeg er i skikkelig godt humør, skal det   i n g e n t i n g   før folk ødelegger humøret mitt. Det verste er at jeg har alltid vært langsint, og verre er det blitt nå. Nå er jeg dobbelt så langsint. Veldig herlig å måtte oppleve dette

Samvittigheten & gråting- Det skal som sagt ingenting før at jeg eksploderer. Det trenger ikke være for en big deal, noe det aldri er. Som regel er det min stakkars samboer og kjæreste som får oppleve dette, og etter på når ting har roet seg og jeg har kommet "til meg selv", så blir jeg utrolig lei meg på hans vegne, og heller sur på mine - Dette kan føre til at jeg blir en veldig klengelig kjæreste som vil gjøre alt godt igjen med flere klemmer. Dette skjer også på et tidspunkt når han har hendene fulle og som regel har veldig mye å gjøre. 

Svangerskapskvalmen - Heldigvis har jeg ikke opplevd oppkasting iløpet av de ukene jeg har gått gravid, så ja - jeg kan si at jeg har hatt et superfint svangerskap uten oppkast. De første ukene var jeg kvalm, noe jeg merket fra jeg stod opp om morgenen. Men da jeg fant ut at jeg var gravid, fant jeg også ut at kosttilskuddet "Idoform" (som skal virke mot Antibiotikaen å erstatte det den tar bort) tok bort kvalmen, så derfor ble den mitt faste følge overalt hvor jeg dro. Den "kvalmen" jeg har nå, er den kvalmen som ofte stikker innom når jeg blir uhorvelig sulten. Ellers så er jeg i utrolig god form. 

Blir lett Provosert - Mye av det jeg leser iløpet av en dag på facebook eller på dagbladet, tv2 og slike plasser kan ofte få meg forbanna, og provosere meg til de grader. Hvorfor artikler gjør dette, aner jeg ikke. Jeg har ofte oppført meg som en vel så opprørt mamma og skrevet kommentarer og slike ting i sinne, bare fordi jeg ble så provosert for det jeg nettopp leste. Ta for eksempel en hendelse som skjedde i går; 
Jeg elsker wrestling, og må se det hele tiden. Hvert år rundt slutten av Mars, begynnelsen av April, så er det en event som heter Wrestlemania som jeg streamer hvert år. Dette fordi at min rollemodell i Wrestlingen, The Undertaker har hatt kamper kun da og aldri ellers. I fjor gikk han imot UFC legenden Brock Lesnar, og tapte for første gang på tjue en år. Undertaker var den eneste wrestleren i WWE som ble fraktet i huj og hast til sykehuset rett etter kampen på grunn av problemer med nervene og en fryktelig hjernerystelse. Siden han tapte, så har han ikke noe å komme igjen for denne wrestlemaniaen - men det mener derimot fansen til Undertaker i egypt og der. Undertaker har kjempet sine siste og vemodige kamper i ringen de siste årene. Det siste var i fjor. Dette ble jeg ganske provosert over at facebooksiden "Undertaker Italian fans" la ut et bilde av Undertaker der de skrev "ITS NOT OVER" - og da tok det jo helt av med kommentarer angående at han MÅTTE komme tilbake og hevne seg på Brock.. Sånn seriøst.. Mannen bak Undertaker ba Lesnar om å ende han i ringen fordi han var for svak til å fortsette. Mannen er førti ni år gammel og har utrolige store helseproblemer. Da er det vel egentlig best at han fortsetter årene sine hjemme med kone og barn. De virker ikke som ekte fans eller at de vil mannen godt når de faktisk ønsker å se han ødelegge seg mer enn nødvendig i ringen. 
 
( Klikk for større bilder)#Humøret #svangerskapet #kvalme #provoserende #eksplosiv #sint #forbanna #gravid #gravidblogg #mammablogg #gravidmage #babybump #negativesider #graviditeten #frkwrestling #svangerskap #risikosvangerskap #ultralyd #undertaker #wrestling #WWE #wrestlemania #Roadtowrestlemania #kjæresten 

Hva er du plaget med gjennom graviditeten? 

3 kommentarer

My Active Lifestyle!

30.01.2015 kl.16:24

Kjenne meg greit igjen ja.... bortsett fra at eg alltid har vært litt for flink til å holde ting for meg selv og sånt.

min samboer veit vel knapt nok hva gravid hormoner er for noe ;-) Men så er han langtransport sjåfør også da..så som regel ikkje heime når eg først kunne finne på å eksplodere over noe.
Irene: Da er du veldig heldig i hvertfall, tror han her hjemme begynner å bli fryktelig lei til tider. Haha!

My Active Lifestyle!

01.02.2015 kl.01:46

Skal ikkje være lett... men så lenge dei klarer å se/forstå at det bare er ein "fase"...så går det som regel greit :)

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits