God natt, søteste lesere

Hele fredagen min har gått til å ligge godt innpakket i pleddet i sofaen og sovet. Kan hende det er på grunn av min stort sett fucked up døgnrytme, men tenker også at det kan ha noe med at jeg holder på å bli forkjølet eller få influensa. Har hatt skikkelig vondt i hodet i dag, vondt i magen, tett i nesa, hosta og vært utrolig dårlig. I tillegg til dette har jeg fått spist lite siden matlysten ikke er der på noe vis. Jeg er livredd for å sette babyen i fare for å kanskje spise veldig lite en dag eller noe. 


// picframe, private bilder. 

Nå har jeg i hvertfall fått  i meg litt mer mat, og det var mer enn herlig å faktisk sette seg ned å spise uten å kjenne trangen for å bli dårlig. Slenger foresten med ett av Ultralyd bildene (ovenfor) fra kontrollen jeg var på i forrige uke! Er ikke nurket perfekt? Jeg gleder meg i hvertfall så utrolig mye til å møte den i virkeligheten. Inntil da, skal jeg fortsette å legge ut garderobefavoritter, samt innkjøp til babyrommet, klær, sko og så mye annet. Gleder meg også til å vise dere hvilken bilstol vi har bestemt oss for å kjøpe. Den er svindyr, men må man trå til det som står i stil med bilens merke, så må man bare det... Lettere sagt, im in love. Forhåpentlig etter en god natts søvn vil jeg føle meg mye bedre i morgen. Og det beste er at selvom at jeg kanskje ikke føler meg bra i morgen, så skal jeg ut å nyte den friske luften i stedet for å fortsette å stenge meg inne i leiligheten. Akkurat det er ikke bra for noen! Tenkte også at jeg skulle greie å mekke sammen et nytt gratisdesign i morgen, slik at folk har noen å velge imellom. 

#fredagskveld #gravid #seasheperd #ultralyd #ultralydbilde #katt #clearblue #disneychannel #gratisdesign #frkwrestling #risikosvangerskap #svangerskap #gravidblogg #gravidmage #picframe #mammablogg #tanker #hverdag #godnatt #snartmamma #spent #spennende 

Ha en super kveld videre! Nyt den på det beste!
Hva har du gjort i dag? 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits