Følg meg på Familieprat.no!

Riktig "god morgen" kjæreste lesere!

Etter å ha duppet av en million ganger i sofaen mens jeg så desperat skulle ha med meg det som gikk på tv, måtte jeg gi opp og heller gå å legge meg. Jeg tror klokken var rundt 04:00 da jeg greide å rulle inn årene i sengen. Til tross for at det er helg, lovet jeg meg selv å sove lenge i dag, noe jeg kunne se langt og lenge etter når jeg våknet kvart på åtte i morges. Etter å ha ligget våken og sett i taket rundt en tretti minutter, var det bare å komme seg opp å få på seg fillene for å se den nye dagen inn i øynene. 


Har lenge tenkt å begynne å blogge på Familieprat.no, men det har aldri blitt noe av, rett og slett på grunn av alt for lange bloggpauser. Men i dag tidlig hadde jeg tid til å tenke over om jeg skulle opprette en blogg der, i tillegg til denne jeg har her. Ikke pokker heller om jeg slutter å blogge her på Blogg.no bare fordi at jeg også benytter muligheten av å blogge på Familieprat, noe som forsjåvidt er ganske logisk siden vi venter en liten hjerteknuser til sommeren. For å komme til bloggen (som ikke er helt ferdig designet foresten), så trykk på bildet. 

Jeg skal prøve å holde bloggen på Familieprat så godt oppdatert som jeg kan, det vil si - om jeg ikke blogger hver dag der, så kommer det i hvertfall blogginnlegg anen hver dag. Jeg kommer også til å bruke noen av de innleggene som ligger på denne bloggen, på den på familieprat! Gleder meg til å komme i gang på Familieprat med mange innlegg om graviditeten og så mye mer. Kanskje jeg bestemmer meg for å flytte dit permanent? Vi får se hva de neste månedene sier!

#familieprat #følgmeg #blogging #gravid #stolteforeldre #kommendeforeldre #gravidblogg #mamma #mammablogg #snartmamma #ultralyd #svangerskap #risikosvangerskap

Har du andre blogger på andre platformer enn på Blogg.no?
 

3 kommentarer

Nei, det har jeg ikke. Lykke til på ny bloggplatform :)
Karina Larsen: Tusen takk :-)

Madde K.K

31.01.2015 kl.14:26

Lykke til på ny bloggplatform!

Håper du får en fin lørdag :)

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits