God morgen!

- Det beste jeg vet er nok å stå grytidlig opp om morgenen etter å ha fått sovet en helt natt i strekk. Jepp, i natt fikk jeg den søvnen jeg ikke har fått på lenge, det resulterte i at jeg orket å stå opp for en time siden. Siden da har jeg laget meg selv en god frokost og spist den opp til og med, så akkurat nå sitter jeg å småglaner på Disney Junior og gleder meg til den dagen når jeg må stå opp å lage frokost - ikke bare til meg, men til den lille også! I går måtte jeg foresten ha meg en dag uten blogg, macbook og telefon.. Den siste var en løgn. Men jeg var så trøtt og sliten, og maktet ikke så mye mer enn å ligge på sofaen å sove og spise av og til. I dag føler jeg meg mye bedre, og har planlagt en del innlegg på bloggen, men hva det blir om, sliter jeg enda med å finne ut! 

 


WWE NORGE FACEBOOK // WWENORGE.COM  // WWENORGE YOUTUBE

I 2012 opprettet jeg og bestekompisen min Daniel den offesielle facebooksiden og fansiden for Norges WWE fans, og i fjor på Wrestlemania hadde vi det så travelt at vi måtte ta inn en ny admin, Vegard. Han har til nå fått opp statistikken vår med besøkende men også likes på siden, i tillegg til det har han fått ordnet kjempe mye når det kommer til arangementer, liveshows/streams og videre. Vi har til og med fått vår første Promo for både Facebooksiden og Nettsiden vår. Er du en vaskeekte Wrestlingfan som meg, kan du jo ta den en titt innom og like facebooksiden, abonnere på youtuben vår og lese nyheter på nettsiden vår! Nå skal jeg nyte morgenen med katta og noen kopper med varm kakao og Disney på Tvn!

#mandag #nyuke #bloggfri #helg #frkwrestling #wwenorge #gravid #mammablogg #gravidblogg #snartmamma #gledermeg #newweek #shopping #innkjøp

Hvordan tilbringer du morgenene dine? 

2 kommentarer

Charlotte

02.02.2015 kl.07:13

Heii:) Ramlet innom og ville bare legge igjen en kommentar for å si, så fin blogg du har:) jeg hadde settet pris på om du ville tittet innom min blogg også. Blir ekstra glad om du vil legge igjen ett lite spor etter deg. Www.pourfemme.blogg.no

Klem!

Stine Tokle

02.02.2015 kl.12:48

Håper du får en fin mandag :D

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits