Nettby & Takk for støtten!

Etter å ikke å ha blogget på noen dager (rett og slett fordi jeg sovner stående for tiden) så har jeg heller brukt tiden på å forberede meg til fødselen som skal skje rundt juli-tiden. Når det er sagt, vil jeg takke så utrolig mye for utrolige flotte, støttende og fine ord fra dere lesere. Såklart kommer jeg også gjennom en fødsel, det er bare andre ting som skremmer meg når det kommer til fødselen. Veldig lenge har jeg hatt skikkelig lyst på Red Bull og Battery, men har rett og slett ikke kunne drikke det på grunn av for mye koffein, derfor går det heller i litt cola.. Litt for mye av det, egentlig. Og hvis jeg ikke fikk keisersnitt, at jeg måtte føde normalt, så skal fødebaggen pakkes full av battery og red bull - dette har jeg bestemt fordi jeg vil ha noen goder å unne meg under et (som jeg har lest) smertehelvete til de grader.


// trykk på bildet for å komme til nettby

Som sikkert ikke mange av dere har fått med dere, så har vi fått oss Nettby igjen, og siden jeg liker å trekke meg tilbake til gamle minner som absolutt vekker oppsikt i tankene mine, så har jeg registrert meg igjen, denne gang som "FrkJacobs" og ikke noe som Rockstarbabe, haha! Tilbake til da den tiden Nettby virkelig var inn, så hadde man ikke noe kreativt å kalle seg for, derfor ble det en blanding mellom sukker og melis. Men uansett - til dere som velger å registrere dere der, kan jo legge meg til :-)

Og igjen - tusen hjertelig takk for all den fantastiske støtten, og de fantastiske støttende og fine ordene dere har sagt til meg i anledning min kommende og første fødsel!Det settes utrolig stor pris på 

#Frkwrestling #støtte #tusentakk #nettby #fødsel #svangerskap #risikosvangerskap #gravid #snartmamma #gravidmage #gravidblogg #mammablogg #familieprat
Skal du registere deg på Nettby igjen?

Follow my blog with Bloglovin

4 kommentarer

Nina Maria

06.02.2015 kl.07:45

Hahahahaahah! Strømmer på med masse minner fra jeg var registert sist! Nei, jeg ante virkelig ikke at det var oppe å gikk igjen, kanskje jeg skal prøve meg på nytt :)

Iselin Renée

06.02.2015 kl.09:11

Kanskje jeg registrerer meg igjen, får se litt an :)

Lunacy

07.02.2015 kl.21:40

Kommer ikke inn dit jeg! :( Hmmmm..

Lunacy

07.02.2015 kl.21:44

kom inn nå forresten. men er den ikke helt oppe å går enda? siden det er så mange ganger du må trykke "refresh" ?

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits