Min lørdagskveld ♥

Egentlig har jeg tusen av ting jeg egentlig skulle gjort akkurat nå, enn å ligge henslengt i sofaen og oppdatere bloggen og se på Vampire Diaries. Men akkurat i dag - siden det tross alt er Lørdagskveld så tenker jeg at det er bedre om jeg lar det ligge i det minste til i morgen, om ikke i overmorgen! 

Når jeg tenker meg om, så har jeg vel fått gjort det viktigste som skal og må gjøres i huset som å brette klær, vaske og rydde. Lørdagskvelden min inneholder ikke mer enn at jeg skal ligge slengt i sofaen, med macen pakket langt bort og Vampire Diaries på netflix! Skal poppe popcorn og være skikkelig usunn i kveld før det er tilbake til de vanlige rutinene i morgen. Kjenner det virkelig skal bli fantastisk å kunne legge seg ned i sofaen med mitt varme teppe over meg og popcorn ved siden av meg å vite det at det faktisk er lov å koble ut etter en lang uke! 

 
Weheartit.com 

Siden det er søndag i morgen, så er det opp tidlig for å begynne med mer husmorplikter, og med det mener jeg at jeg skal prøve å komme i gang med å rydde frem rommet som skal brukes til babyrom. Selv om at søndag er en dag man skal ta helt fri fra alt, så føler jeg virkelig trangen for å må gjøre noe, om ikke så mye - så bare å gå en tur, bare. I tillegg til de samtlige gjøremålene mine for morgendagen, skal jeg også legge mer tid i bloggen som å komme med flere blogginnlegg. Problemet akkurat nå er det at jeg har fått skrivesperre eller bloggsperre så fint som jeg velger å kalle det. Om morgenen har jeg ikke annet enn ideèr til nye blogginnlegg, men når det kommer til stykke så får jeg ikke et eneste ord ut. Må nesten sitte å dra de ut av meg. Så om bloggingen min blir for ensformig og kjedelig, vil jeg at dere sier ifra til meg med en gang.

#bloggesperre #lørdag #lørdagskveld #helg #weekend #vampirediaries #popcorn #usunn #weheartit #Quotes 

Tar gjerne imot tips om hva jeg kan blogge om!

 

4 kommentarer

Therese <3

07.03.2015 kl.21:35

Kos deg masse i kveld :D
Therese: Tusen takk, du også! :-D

Iselin Renée

08.03.2015 kl.11:55

fine bilder :)
Iselin Renée: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits