Cheer up, It´s monday!

Hello Darlings og riktig God mandag morgen

Jeg har i lang tid bestemt at dagen i dag skulle bli en fin dag, ikke fordi at det trenger å være det - men fordi jeg trenger en fin dag! Var oppe grytidlig i dag for å si hade til kjæresten min, som nå er på tur til Bodø. Heldigvis for meg kommer han hjem rundt fem - seks i kveld, så, lenge er han ikke borte. Men jeg må ærlig innrømme at ja, jeg savner han. Er nettopp kommet fra dusjen, så akkurat nå sitter jeg å koser meg med en varm kopp kakao i morgenkåpen og oppsatt hår. Planene for dagen er mange, men jeg tenkte jeg skulle starte med å lage meg en skikkelig god frokost før jeg - i det hele tatt tenker på å gjøre noe annet. Jeg kan ikke akkurat si at jeg er så superflink til å legge ut bilder som jeg har tatt, og det er vel fordi at jeg nesten ikke tar bilder - noe jeg absolutt må ta å gjøre. Ikke bare føles det rart å ikke ha egne, personlige bilder på bloggen, og kun bruke bilder fra Weheartit og slikt, så akkurat det er jo noe jeg håper på å bli flinkere til. Som jeg nevnte i et innlegg for noen dager siden, så er jeg tilbake i husmor-modus, og i dag er det klesbretting, støvsuging, gulvvask og å tørke støv som står på timeplanen. Det, og å lage en supergod middag til kjæresten min når han kommer hjem! Tenker faktisk å lage et eget innlegg kun om og til han på bloggen om en stund. Siden bloggen min er en del av livet mitt, så synes jeg at det er på en plass at jeg forteller i et innlegg om hvordan vi møttes, og hvordan ting har gått til nå  Har også tenkt å begynne å lage innlegg der jeg tipser om forskjellig. Har spesielt en ting på hjertet som jeg vil tipse dere om. Lover også å bli flinkere til å faktisk blogge om graviditeten.

Utenom husmorpliktene mine i dag, skal jeg prøve å få pappsen på besøk, siden det ofte virker som om han har utrolig lyst til å komme, så har jeg bare vært avvisende. Føler det i hvertfall slik. Kommer også med en del blogginnlegg i dag, så stay Tuned! :-)

#monday #mandag #newweek #Freshstart #weheartit #inspirasjon #inspiration #inspo #vampirediaries #husmorplikter #plikter #husmor #gravid #snartmamma #mammablogg #svangerskap  

Hva er dine planer for dagen?

2 kommentarer

Iselin Renée

09.03.2015 kl.08:46

Så søt katt :)
Iselin Renée: :-)

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits