Da har jeg blitt Ambassadør!

Riktig god kveld, kjæreste lesere. Hvordan har dagen deres vært sålangt? Min har vært både og - lang, men samtidig kjempe fin. Utpå ettermiddagen ble jeg så utrolig trøtt at jeg ikke kunne annet enn å ty til senga for å sove ut litt. Tydeligvis sov jeg gjennom mens vekkerklokkene stod på for fullt. 
Både jeg og kjæresten var oppe grytidlig i dag tidlig, og det var fordi at vi hadde time til jordmor kl 12:45, men skulle møte en time før for å ta blodprøve. I det vi kom til helsestasjonen og legekontoret, så hadde de alle matpause. Vi ble sittende på venterommet en god stund før de åpnet vinduet til resepsjonen, der vi fikk beskjed om at jordmoren var syk, og at blodprøver måtte tas før halv ett. Jeg nektet å ta blodprøve uten bedøvelse, så derfor fikk jeg ny time for akkurat det, pluss at jeg fikk med meg Emla hjem for å ta på hjemme. Ellers så fikk jeg levert urinprøven min, der alt så fint ut og det ikke var verdt å bekymre seg for svangerskapsforhiftning. Siden jordmoren var syk i dag, og vi ikke hadde fått ytterligere beskjed om det, fikk vi raskt erstattet den timen med en legetime. Kan ikke si at jeg har ledd så mye i mitt liv på et legekontor før, men en fin opplevelse var det - håper absolutt på flere av dem. I tillegg til at vi fikk mye brosjyrer, bøker, blader og sånn, fikk vi også gjennomgå et spørreskjema om vold, alkohol, røyk og slike ting. Følte virkelig at vi ble tatt godt imot, og at jeg ikke kunne fått en bedre legetime. Nå vurderer jeg sterkt å skifte fastlegen min til øya vi bor på - ikke bare for legetimene sin del, men i tilfelle det skulle skje noe, og at de har tid og kunnskap til å sette seg inn i situasjonen min, istedet for at jeg må helt til Sandnessjøen. 

Over til overskriften, som dere sikkert lurer på hva det er jeg har holdt på med i dag. Men sant å si, så sitter jeg her - stolt som en hane pr øyeblikk. I formiddag mens jeg var hos legen, har en svensk blogger med navn Sofia Klinga kontaktet meg over mail for å få til et samarbeide. I svergie er hun prosjekt manager for prosjektet Rabble Rabattkoder Online, og snart skal dette prosjektet snart lanseres her i Norge. I mailen stod det at at det hadde vært kult med et samarbeid, mellom prosjektet og bloggen min, og at jeg var en av noen få bloggere som ville bli trukket ut til å bli ambassadør her i Norge for prosjektet. Jeg er stolt over å kan fortelle at den første såkalte "sponsoren" har kontaktet meg, og at jeg med åpent hjerte sa Ja til å jobbe med dem. Jeg gleder meg utrolig mye til å skrive mer om prosjektet, og vil så snart som jeg har mulighet til det, vise dere hva prosjektet egentlig går ut på. - Dere har sikkert skjønt hele poenget med prosjektet, når dere leser navnet til det. Men i hvertfall, dette var utrolig koselig å få mail om. Siden dette er min første sponsor (som jeg så fint vil kalle det), så hjelper det utrolig på blogglysten min, som har vært nede og på tur i en anen rettning den siste tiden. Til tross for at bloggen ikke er mer enn tre måneder, og har så mye trafikk som den har, så skulle man ikke tro at det tok så liten tid for sponsore å dukke opp. 

#sponsorer #svensk #blogger #legebesøk #svangerskapskontroll #helsestasjon #jordmor 

Hvilke sponsore har du? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits