Stalket på Snapchat

For noen år tilbake var det en creepy 70 åring som gikk etter meg hvor enn jeg var (uansett om jeg var på tur til skolen eller ei!). Uansett hvor jeg var, dukket den gammle jævelen opp helt plutselig. Om jeg var på jentetur med mamma i byen, kunne han finne på å komme løpende å rope etter meg. Det var ofte at han ville kjøpe ting til meg, gi meg penger hvis jeg skulle ut og reise og slike ting. Men jeg godtok aldri tilbudene, fordi det ville gjøre ting mye verre. Han fikk tak i telefon nummeret mitt og ringte meg ofte midt på natta, og sendte ekkle meldinger til meg. Da jeg flyttet til eks-bestevenninna mi, begynte han å trappe opp på dørene der også, han kikket inn gjennom vinduene i stua og kastet stein på soveromsvinduet mitt for å vekke meg om morgenen, han stod på hushjørnet da jeg og vennene mine satte på trappa og røyket - og når mamma var på snartvisit, gikk han "tilfeldigvis" tur med hunden, fem meter fra der vi satte. Han var alltid der jeg var. Jeg var ofte klar i talen mot han, at nå var det nok - han måtte slutte å følge etter meg. Ikke fordi det var ekkelt, men fordi folk og andre mennesker stoppet å stirre på meg. I en liten by, blir snakken ofte veldig stor og sprer seg ofte raskere enn ilden selv. Han ville ikke en gang da slutte, og da tok mamma og lillebroren min affære og snakket til han. Mamma var så forbanna da hun snakket med han (heller ropet til han), hun kalte han til og med for en pedofil, for han er det man på nippen kan kalle for en pedofil. Noen dager etter dette, begynte mannen å følge etter meg igjen, og nå hadde han fått det for seg at han og mamma var bestevenner og at han skulle komme utover til Herøy å besøke henne og møte familien min. Etter dette tok lillebroren min affære, en dag han var i Sandnessjøen. Lillebroren min er en tøff liten sak som ofte tar til ordet uansett hvor han er uten å bry seg hva andre synes om akkurat det. Tilfeldigvis møtte lillebroren min han gammle gubben utenfor Prix i byen, og litt etter litt begynte han å følge etter broren min. Broren min stoppet og begynte å kjefte på han, gav han trussler som han skulle utføre om han ikke slurttet å følge etter meg. Samme morgenen lå jeg hjemme hos mamma og sov. Jeg våknet til en melding fra han gammle mannen der det stod "Jeg skal anmelde broren din, han antastet meg. vil du snakke om det?" (SYKE SYKE JÆVEL!) - Jeg måtte spørre broren min om hva i helvete han mente med at han hadde antastet den gammle mannen, og broren min forklarte det på enkel måte "Jeg la hånden min forsiktig på skulderen hans og ba han om å ligge unna deg og oss". Det kom aldri noen anmeldelser rettet mot broren min, rett og slett fordi han ikke torte, fordi han visste at vi skulle gå til dama som han var gift med og fortelle hva han hadde gjort. 

// legger ut et bilde av Sjarmøren vår 
Det ble stilt på den fronten en stund - til jeg fikk kjæreste (han jeg er sammen med nå), da begynte han å følge etter oss, og siden kjæresten min kjørte taxi i den tiden, visste han godt hvem mannen var. En dag han fikk en tur med han gammle mannen, og hadde akkurat stoppet utenfor hjemmet hans, så begynte han mannen å spørre om meg, og hvordan ting var mellom meg og kjæresten. En gang (utenfor arbeidstiden til kjæresten) møtte vi han på coop mega i sandnessjøen, der mannen grep tak i kjæresten min og sa høylytt "Hanne er ei snill jente, du må ta vare på henne", akkurat som om han var faren min og gav han tillatelse til å være sammen med meg. Også når vi var innom sportsbutikken i byen og kjøpte raketter og bomber før nyttårsaften i fjor, fulgte han etter oss. Ekklere kan det ikke bli. 

Nå har det seg sånn at da jeg og kjæresten akkurat hadde kommet hjem fra Spar i sta, fikk jeg en snap-melding(bilde) som var tatt fra over veien her vi bor - bildet inneholdt et bilde av leiligheten vi bor i, der vedkommende hadde fått med stumpen på bilen vår. På bildet stod det også "Fint med vår", jeg snappet vedkommene tilbake med svart bakgrunn og med teksten "Hvorfor av huset vi bor i?" snappet jeg til vedkommende. Jeg fikk tilbake "Hvorfor ikke" - Så sendte jeg tilbake "Det er bare ekkelt". 


Etter dette slettet jeg vedkommende fra facebook og snapchat. Jeg bare orker ikke ha slike folk rundt meg som snapper meg bilder av hjemmet mitt - en plass der jeg skal føle meg trygg. Grunnen for at  jeg fortalte om han mannen først i innlegget var for å vise at jeg ikke føler meg noe trygg her hjemmemed slike snapmeldinger fra mennesker som ikke har bedre å gjøre. Til sommeren skal vi bli foreldre, og å ha dette å tenke over i bakhodet, det har jeg ikke tid til eller energi til. 

#stalker #følger #mann #pedofil #krangel #hverdag #liveterhardt

 Har du noen gang opplevd noe slikt?

Én kommentar

natalieserfaring

12.03.2015 kl.23:33

Du må jo anmelde han! Jo flere ganger jo bedre! Gå til kona hans. Det der er laaaaangt over grensen til og forbi verdensrommet. Det er straffbart det han driver med. Selv hadde jeg slått han ned med balltre og muligens gått rundt med kniv. Få han bak lås og slå. Kan hende han gjør det mot flere. Helt klart psykopat!

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits