Lørdag og konkurranse!

Riktig god Lørdag alle sammen! 
Håper starten på helgen deres ble som dere ønsket. Desverre ble det ikke det her i huset.

Jeg har vel de to siste døgnene slitt med kraftige ligamentsmerter og voksesmerter fra livmoren, det var først i morges at jeg våknet opp og var i fantastisk form. Ikke var det vondt å vri på seg i sengen, eller å sette seg opp. Var vel mer ubehagelig siden jeg var så stiv å støl overalt. Men som sagt så har jeg ikke hatt noe vondt i dag, og føler meg mye bedre på alle mulige måter. Så akkurat nå sitter jeg å koser meg med Kindersjokolade, cola og vampire diaries. Så derfor har ikke det vært noen blogging i går, fordi smertene føltes uendelig ut, men ifølge forum og tråder på nettet, så var det ganske vanlige smerter og plager. Babyen har også vært utrolig aktiv de siste dagene, og da ligamentsmertene var som verst, kjente jeg også det at babyen var aktiv. Som hun ommøbulerte et helt hus eller noe. Men som sagt så er det over, og jeg føler meg faktisk mer enn fantastisk. Utifra det, så har jeg fått gjort litt husmorplikter, vært på butikken og vært i postkassa og hentet sponsorpakke fra Superkul. 


foto  |  privat / Nikon D3100

Som jeg sa så har jeg bloggen min nettopp blitt sponset av både Ramba fra Sverige og Superkul.no. Jeg har til og med fått sponsorpakke fra Superkul som inneholder en solbrillepakke - så jeg tenker at jeg lodder ut den pluss et par solbriller til fra Sheinside - Mer informasjon om dette kommer etter hvert. Dette er og blir den første konkurransen på denne bloggen, og jeg gleder meg kjempe masse til å sette dato på den, altså når jeg skal lansere konkuransen. Etter hvert som tiden går, håper jeg på å få ha konkurranser som inneholder babyting, klær og slike ting. Men akkurat nå er det kun en solbrillepakke fra Superkul på en verdi til nesten 400kr, pluss et ekstra par solbriller fra Sheinside til en verdi på 80 dollar, ca. 

Kommer ut med mer informasjon om konkurransen etter hvert (det vil si iløpet i dag eller i morgen!), legger også ut bilder av pakken som dere kan vinne med bilder av solbrillene også. Siden jeg ikke blogget i går, håper jeg at dette er et greit plaster på såret! :-) 

#bloggno #sponsor #pakke #pakkeiposten #konkurranse #bloggkonkurranse #sykehus #brev #posten #nikon #nikond3100 #photoshop #photoshopCS5


Hvordan har din lørdag vært sålangt?
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits