Frokost på terassen!

Gledelig mandag, alle sammen! 
I dag var jeg vel så tidlig oppe etter at jeg våknet av et mareritt (har mange av de for tiden). I dag hadde jeg bestemt meg for å starte dagen med et smil, og prøve å stille meg positivt til alt uten å dunke humøret mitt ned på bunnen igjen. I hvertfall, så startet jeg dagen med å mekke sammen en skikkelig røre til å kunne steke og lage Franske vaffler. Så store deler av morgenen og formiddagen gikk til akkurat dette, bare fordi at gradestokken viste nesten ti varmegrader i skyggen og at jeg ville spise frokost på terassen istedet for å sitte i sofaen forran tv´n. Etter at jeg hadde spist noen vaffler og drukket noen glass med Helmelk var det bare å komme seg i husarbeid - Såvidt jeg vet gjør ikke husarbeidet seg selv. Startet på kjøkkenet og vasket opp alt jeg hadde brukt og satte på en maskin med kopper og kar.

Weheartit  |
Etter dette hjalp jeg kjæresten i å henge opp det nyvaskede sengetøyet som tok sin tid. Ellers så har jeg brettet klær, håndduker og mer enn mest for så å ha lagt det tilbake i skapene. Været er så utrolig fint i dag, at jeg har minimalt lyst til å faktisk sette meg inne med macen å blogge. Men siden jeg føler det at jeg har vært nok fraværende den siste måneden og i helgen, så vil jeg gjerne blogge litt ekstra, selvom jeg ikke har så mye å si. Nikon kameraet er tomt for strøm, og jeg finner ikke laderen noen steder, så mest sannsynlig må jeg ta ibruk kjæresten sitt Fujitsukamera som jeg kjøpte til han for en stund tilbake. Ellers så føler jeg meg helt fantastisk selvom at jeg har en smertefull bekkenlåsning og gangsperre (Aner ikke hvorfor?!) - Så utenom alt husmorarbeidet, så blir det en lang gåtur med lillebroren min om faktisk ikke så lenge.. Det å innse at dagen har gått bort i husmorplikter og matlaging er forsjåvidt en god følelse! For ikke å snakke om den følelsen som på nippen slår deg ned når du finner ut at du har masse vaffelrøre i håret!  

#gravid #husmorplikter #inspirasjon #hverdag #plikter #husmor #snartmamma #mammahjerte #franskevaffler #oppskrift #weheartit 

Hvordan har din start på uken vært sålangt?

4 kommentarer

Sandra Yvonne

16.03.2015 kl.19:50

Så deilig :-)
Sandra Yvonne: Ikke sant? :)

Carrie

21.03.2015 kl.14:41

Tusen takk for fin kommentar på bloggen!

Du har en fin blogg :)
Carrie: Varsågod :-) Skulle bare mangle!
Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits