It´s simply the best

Riktig god kveld der ute, kjære bloggere og lesere!

Først og fremst vil jeg bare påpeke at det forrige innlegget som jeg postet i går kveld, trakk til seg godt over 200 lesere, noe jeg trodde var umulig for min del. Så tusen takk for det, det hjalp virkelig på blogglysten min. Ellers så kan jeg, med et smil fortelle at - i fjor var jeg den personen som leste overalt at folk, både kjente og kjære men også ukjente hadde fått tett på 40 - 50 tusen igjen på skatten. Der satt jeg og følte meg litt ynkelig med mine 6000kroner som jeg hadde fått. I år kan jeg som sagt dra langt og milevis på smilet og fortellet at jeg fikk tett på 40k igjen på skatten i år, og gudene må vite hvorfor! Kjæresten trodde først ikke på meg da jeg begynte å le, og nesten gråte da jeg så summen som stod nederst på selvangivelsen på Altinn. Flere ganger gjenntok han seg selv med ordene "Det gjorde du ikke!" - jo, det gjorde jeg. Og aldri i verden har jeg vært så glad før som natten til den 23 Mars. Pengene kommer SÅ enormt godt med i og med at vi har en del babyinnkjøp som skal gjøres, pluss mye annet. I og med at jeg skal føde i Bodø, så kommer jo pengene også godt med til reising frem og tilbake, og den eller de etterlengtede burgerene som skal kjøpes på Burger King etter fødselen! 

- gammelt bilde.
Ellers er det snart tid for konkurranse på bloggen - bloggens første for å si det sånn! Det er ikke den største premien som blir loddet ut, men den har en verdi på over 400kr,- det synes jeg faktisk er en god "startsum" på en premie som min blogg for første gang lodder ut. Jeg skulle egentlig komme med informasjon rundt konkurransen for en ukes tid siden, men siden blogglysten ikke har vært på topp så tenker jeg at jeg skal komme med mer informasjon rundt konkurransen nå til uken og hva den går ut på!  

Jeg tror det var forrige helg at jeg nevnte det at laderen til Nikon kameraet mitt hadde blitt borte, og at jeg dermed ikke fikk tatt så mange bilder til jeg fant laderen. Vel.. heh, Noen dager etter på fant jeg laderen, og nev batteriet til lading uten å nøle. Etter noen få timer (bare) så var lyset som indikerte at batteriet ladet, borte. Jeg satte batteriet inn i kameraet som resulterte i at kameraet ikke ville slå seg på. Merket først da at jeg hadde kommet borti laderen noen minutter tidligere da laderen med batteriet hadde falt i bakken og mest sannsynlig tatt kveld etter det. Hadde jo et Fujitsu kamera som jeg desverre lånte bort til pappa siden han skal på hyttetur med resten av familien neste uke. Ergo, dere får leve med iphone 5 og Samsung S3 kvalitetsbilder fra nå av! 

Hvordan har deres dag og uke vært? 

2 kommentarer

Anita

21.03.2015 kl.20:07

Dagen min har vært super!:-D
Anita: Så bra å høre! :-D

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits