Visste du dette om meg?

I stedet for å skrive opp noen få stikkord, bare. Tenker jeg utdype hvert punkt med noen ekstra settninger. Kanskje er ikke jeg den mest interessante personen dere har lest om, men istedet for å angre på at jeg ikke skrev dette innlegget, så tar jeg gutsene til meg og skriver det som skal. Dere bestemmer helt selv om dere velger å lese det. :-) 

Mobbeoffer i 13 år -  Som 5-åring fikk jeg slag og ble lam på hele venstre side. Måtte lære meg alt på nytt; gå, stå, le, smile, rett og slett å bevege alt jeg hadde. Legene hadde aldri i livet opplevd at en person så ung som meg noen gang hadde fått slag siden det var de eldre menneskene som ofte fikk det. Men, etter mye pågangsmot og hard trening hos fysioterapaut kom jeg meg på bena igjen og ble (nesten) så god som ny. Det eneste problemet var at barn der jeg bodde begynte å mobbe meg - jeg skjønte selvfølgelig ikke så mye av det, til vi flyttet til en ny kommune - der elever fra alle kanter begynte å mobbe meg, kalle meg, erte meg, løpe etter meg and so on. I 6. klasse fikk vi en ny elev i klassen, og det første guttene lærte han var å mobbe meg (han var ikke norsk). De klistret "spark meg hardt bak" lapper på ryggen slik at de sparket og jeg falt og slo ansiktet mitt. Alt i alt endte jeg på en lukket avdeling i Bodø for selvskading og selvmordsforsøk. Jeg følte at jeg aldri var god nok, uansett hvor mye "usynlig" jeg prøvde å gjøre meg. De fant alltid noe å plukke på. Lærerene så at jeg ble mobbet, men hver gang foreldrene mine spurte de, fortalte de bare "Nei, Hanne blir ikke mobbet" - og  støttet hver lærer så godt de kunne. Mange ganger var jeg helt sønderknust av hele opplegget, og skulket flere måneder bare for å slippe å se mobberne, høre latteren og de vonde ordene som kom fra de. Nå har jeg det selvfølgelig mye bedre. Jeg har verdens flotteste og snilleste kjæreste, og vi venter vårt første barn sammen. Til nå har vi etablert oss godt på øya som jeg ble mobbet på, med en sjarmør av en Mercedes og en liten pusekatt! Historien kommer etter hvert på bloggen! 


Amatørforfatter -  Siden jeg var en liten unge, har en av mine største hobbyer vært å skrive. Som barn tegnet jeg tegninger, laget snakkebobler og ut av dette ble det små bøker som mamma hjalp meg med å lage. De fleste bøkene mine var om havfruen som skulle føde (HAHA!), husker enda hvor flau jeg var for å vise det til mamma. Tror jeg var åtte år da jeg laget slike tegninger, skrev og laget bøker. Da jeg ble mobbet, skrev jeg ofte sanger, komponerte melodier til og fremførte. Da jeg hadde gjort dette noen år, følte jeg at jeg måtte utrykke meg mer og mer detaljert, så jeg begynte å skrive lange og endeløse romaner. Nå har jeg i evigheter planlagt min første bok som heter "Milliardær Arvingen", denne vet jeg ikke når kommer ut da jeg er så opptatt med mye annet. Når jeg klekket ut hele storrien til boken min, var jeg i himmelriket i flere uker før jeg kom dalende ned i biter igjen. Skriving vil alltid være en del av livet mitt, for meg er det en utrolig terapi det å kunne få tankene og følelsene ned på papiret. 


Bjørnstjerne Bjørnson - For noen år tilbake var jeg med hele familien på sommerbesøk hos mormor og morfar. Utpå kvelden ble diskusjonen om hvem vi stammet fra, vel så stor. Des mørkere sommernatten ble, des sterkere kom vi inn på familietreèt til Jacobsen, og raskt fant vi ut at en av våre forfedre er Bjørnstjerne Bjørnson. I dag er jeg enda på jakt etter å få vite mer om familien og slekten. Dette er et tema som interesserer meg til de hundre. Av og til liker jeg å tro at jeg har forfatterevnene mine etter Bjørnstjerne Bjørnson. 

Opprinnelig er jeg Halvt norsk, kvart svensk og kvart samisk. 
Liker å briefe med at familien vår også har amerikansk blod rennende i årene våre! Dritkult! 

Jeg er en Sea Shepherd Aktivist 
Dette betyr at jeg er imot å drepe hvaler, det er for meg veldig feil. Jeg spiser heller ikke hvalkjøtt, og har aldri gjort det i livet mitt. Dette kommer jeg heller aldri til å gjøre.

Jeg har hatt 6 biler de siste seks årene
Ford Focus, 2000 modell (hadde den fra 2005 - 2011)
BMW 520i, 1994 modell (Sommeren 2010 - vinteren 2011)
Mercedes 190E, 1989 modell (September 2012 - November 2012)
Mitsubishi Lancer, 1993 modell (April 2013 - Juli 2013)
Ford Mondeo, 1994 modell (September 2013 - November 2013)
Mercedes Benz E200, 1996 modell (August 2014 - nåværende)

Favorittseriene mine -
Vampire Diaries, Total Divas, WWE, Big Bang Theory, Castle, Bones, Top Gear UK, Sherlock, Wallander, Game of Thrones, Friends, Pretty Little Liars, Once upon a time, Ally McBeal, Nikita, The Mentalist, Tanked, Scrubs, Arrow, Crossing lines, Major Crimes og The Closer!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits