1 år med Kjæresten <3

Jeg kan ikke tro at det allerede har gått 1 år siden jeg ble sammen med verdens fineste og vakkreste gutt - ikke bare på utsiden, men også på utsiden. Det føles som om vi møttes i går. Hver gang vi kysser blir jeg dratt lengere opp i himmelriket, jeg føler meg like forelsket, om ikke mer for hver dag. Tenk, det har gått et helt år der så mye har skjedd. Ikke bare har vi hatt våre nedturer med argumenter og besinnelsene flyende gjennom taket, men også vakkre, fine og fantastiske tider har vi delt  Jeg trodde ikke at det fantes slike gutter igjen da jeg møtte Morten for første gang. Ikke bare var det kjærlighet ved første blikk, men han var også så varm, så god og så snill til en hver tid. Ikke bare fikk han meg til å føle meg i himmelriket, men han støttet meg gjennom ting i livet som ingen hadde støttet meg gjennom før. Jeg føler at vi har fått gjort så mye det siste året, ikke bare fikk han meg til å innse hvilke dårlige venner jeg hadde, jeg greide å komme meg vekk fra et veldig dårlig miljø med feile folk. Han har gitt meg så mye mer enn det jeg noen gang kan greie å fortelle! 

Etter at vi hadde bodd sammen en stund, begynte  folk å terrorisere meg og oss med at de ofte burnet utenfor der vi bodde, de lage støy, ringte på døren og utgav seg for å være andre personer på facebook (via falske profiler). Jeg og Morten hadde pratet mye om å flytte sørover, men så besøkte vi foreldrene mine ute på Herøy og ble totalt forelska i ei splitter ny leilighet som vi skrev kontrakt på nærmest med en gang. I begynnelsen av november 2014 flyttet vi utover, og mens vi holdte på med det, fant jeg ut at vi ventet en liten en. Livet mitt kunne ikke ha blitt mer komplett enn det det er nå! Jeg har ikke hatt det bedre på noen måte, kan ikke tenke meg en bedre pappa til ungen min enn Morten ♥ Jeg kan ikke vente med å dele resten av livet mitt med kjæresten min, og uansett hvor mange argumenter, krangler og uoverenstemmelser vi blir å ha - så vil jeg elske han like høyt, om ikke mer! Jeg greier ikke få frem de riktige ordene som virkelig beviser hvor mye han betyr for meg, og hvor mye han har gjort det siste året. Men sannheten er at jeg kunne ikke ha hatt det bedre! 

Ikke bare fikk han meg til å innse at de folkene jeg hadde menget meg med, ikke var ekte venner i det store og det hele (eget innlegg kommer om dette!), men han fikk meg til å innse at jeg var spesiell på så mange måter, måter som folk hadde prøvd å fortelle meg at jeg overhode ikke var noe spesiell på. Selvtilliten min har blitt større og bedre etter at jeg ble sammen med han - Han er rett og slett perfekt 
♥ Og nå venter vi vår første baby, noe jeg ikke kan vente på! 

Jeg elsker han over alt på jord, og akkurat nå er det utrolig vanskelig å finne de perfekte ordene rundt det for meg å kunne beskrive hva jeg virkelig føler. Dagen vår skal feires med hjemmelaget sjokoladekake, franske vaffler, kjærestekos og kvalitetstid 23/mars- 14 


#Kjæreste #jubileum #gravid #småbarnsforeldre #jegelskerdeg #ettår #1år #snartmamma #mammablogg #gravidmage #snartpappa  

2 kommentarer

Verona Tore'sdotter

23.03.2015 kl.14:02

gratulere med 1 år ^^ finnes ikke bedre følelse enn å elsket og bli elsket tilbake :)

Tina Marie

24.03.2015 kl.13:40

Gratulerer så mye til dere begge med 1 år! :))

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits