Sponset video- Helt nye Mazda2 - en stor liten bil

Sponset.
Jeg kunne ikke tenkt meg en bedre tid å kjøpe bil på som akkurat nå. Siden vi skal bli foreldre til sommeren, tenkte vi å kjøpe en stor bil med stor bagasjeplass, Men Så dukket denne "lille store" Mazdaen opp på markedet. Dette er en liten kompakt bil, men som samtidig har utrolig god plass inne. 


Som jeg sa, så er dette en liten bil som kommer seg frem overalt, og som ikke har noe problem med å komme seg inn på de trangeste plassene som en anen bil ikke har mulighet til å komme seg frem på. I tillegg til dette er bilen utstyrt med både god kjørekomfort og komfort generelt. Ikke bare er dette det eneste du finner i bilen.
Bilen er også utstyrt med Navigasjon, 7" touch screen, autobrems, skinnseter, bilsone overvåkning og bluetooth.  Alt dette til kun under 200.000 kroner,-

Dette vil for oss som kommende småbarnsforeldre, være den perfekte småbarnsbil der man kan putte alt man vil, og til og med få plass for det. Jeg har vært på leting i flere måneder etter ny bil, og nå tror jeg virkelig at jeg fant den.

Bilen er også utstyrt med  førersentert kupè, innovativ og stilig design, LED frontlykter og sporty lettmetallfelger.

Du kan også gå inn på Mazda.no og lese om bilens spesifikasjoner, se bilder og rett og slett falle for denne bilen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits