NEW IN!

Heisann bloggen, bloggere og kjæreste lesere! 

Kan vel trygt påstå at dagen i dag har vært superlang, men samtidig hektisk og fantastisk på alle mulige måter. Kjæresten vekket meg i elleve tiden (super happy for at jeg fikk sove så lenge! yeyme!), og da jeg var på tur opp av sengen kom jeg med at jeg ville til sandnessjøen i dag også, men for shoppingen sin del. Siden jeg fornyet garderoben litt i går, tenkte jeg at vi like godt kunne dra innover i dag også. Litt diskusjon ble det jo, men alt i alt resulterte det i at vi hev oss på første fergen som gikk allerede da. Frokosten ble tatt med i veska og spist på ferga. Da vi kom til byen dro vi rett på Europris for å kjøpe noe som pappa måtte ha, etter en lang stund der - rettere sagt, etter at Europris fucket opp kassalappen vår (slo to varer av alt vi hadde handlet) så dro vi å parkerte i parkeringshuset og gikk først innom loppisen før vi tok turen opp på cubus, veromoda og schei fashion. Vi avsluttet turen med å dra innom coop mega og handlet litt der.

Når vi kom hjem måtte jeg selvfølgelig ta en tur innom flere nettbutikker, da jeg kom over et par ankelboots, og en figursydd jakke hos Hennes & Maurits. Siden jeg bomkjøpte en jakke hos Nelly i november, følte jeg at jeg måtte ha en ny ytterjakke, og forelsket meg raskt i den nedenfor. Det samme var det med ankelbootsene. Siden jeg og kjæresten snart skal i konfirmasjon, så tenkte jeg at disse ville være perfekt på reisen dit. 

// Ingen Adlinks  |  1: Jakke, her  -  2: Ankel boots, her
 
Som dere ser, så er det en jakke som er verdt å legge forelskelsen sin på! Ikke bare vil den passe til de nye klærne jeg har kjøpt, men den vil også gå god sammen med ankelbootsene jeg bestilte. Kjenner jeg gleder meg som et lite barn til pakken kommer! Tenker også å bestille litt småting fra Nelly.com, for i neste uke eller uken etter der begynner babyinnkjøpene  for fult. Var å så på babyklær på Cubus her om dagen og hadde SÅ LYST til å ta alt med meg hjem. Har så vannvittig babyfeber akkurat nå


#snartmamma #innkjøp #shopping #hennesogmaurits #newin #fornyet #garderobe #warderobe #gravid #konfirmasjon 

Hva synes du om innkjøpet fra H&M?
Har du noen favoritter som Du vil dele?

4 kommentarer

Kristiane

17.04.2015 kl.23:18

Såå fine ting <33

Håper du har hatt en fin dag, gjerne sjekk ut bloggen min <33
Kristiane: Tusen takk :-)

Camilla

18.04.2015 kl.11:33

Skikkelig fine ting :)
Camilla: Jepp, tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits