Honningsvågrevyen

Jeg er tilbake på bloggen, tilbake for fult uten å legge tvil på det! Må nesten prøve å opprettholde bloggingen min på en plass, selvom at det av og til føles veldig kjedelig. Men uansett, i dag er dagen jeg har ventet superlenge på, og det betyr jo bare at det er Honningsvågrevyen som er på øya i kveld! Jeg og kjæresten kjøpte billetter til hele familien slik at vi kunne dra sammen. Siden kjæresten er opptatt med å lage middag, så skal jeg straks gå å fikse meg til kvelden med familien. Det siste halve året har jeg knyttet meg veldig til dem, og vil bruke så mye tid med de som jeg kan. 


Siden vi skal hente og kjøre familien min i kveld, så betyr dette at bilen må gjøres klar til sine erender, og ikke minst må en ny spilleliste på spotify ordnes. Denne har jeg opprettet nå, og finnes HER! Kommer til å legge ut bilder fra i kveld på bloggen i morgen eller senere i kveld, og forhåpentligvis vil jeg greie å ta noen nye selfies til bloggen og slikt. Men hvem vet! 

Noen som har vært på Honningsvågrevyen før?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits