Ta del av Rabble rabattkoder, og finn Dine favoritter!

// Adlinks er brukt i innlegget. 

Hei og riktig god kveld til dere alle! 

Siden jeg har brukt dagen min på diverse andre ting, og vært på middag hos mamma så har det desverre blitt mindre blogging i dag. Men siden jeg er i gang, tenkte jeg å tipse dere om Rabble rabattkoder som dere finner her. Her finner du rabatter til dine favorittbutikker som for eksempel Nelly, Miinto, Ellos, La Redoute - for å nevne noen. Så jeg anbefaler dere virkelig til å ta en tur innom Rabble for å få tak i dine rabatter til dine favoritter, i dine favorittbutikker. Perfekt er det jo å fornye garderoben, smykkeskrinet, sminkepungen og skohylla de akkurat nå!

Mens jeg nå er i gang med å tipse og anbefale dere om Rabble, så kan jeg like godt fortelle dere om mine favoritter fra blandt annet to butikker. Ta en titt på godene nedenfor, tatt rett fra hylla på Boozt.no og Sportamore.no!  Siden jeg allerede har begynt å fornye garderoben min både fra Nelly.com, Asos og fra flere sider, så tenkte jeg like godt å kunne bestille noen godbiter fra Boozt også.

Her er mine Sommer og vår favoritter! 

// Adlinks //  1: Odd Molly Cardigan, her  |  2: Odd Molly Knit, her  |  3: T-skjorte, her  |  4: Morris Lady genser, her

Jeg må nesten fortelle litt om hvorfor akkurat disse er mine favoritter fra Boozt.no! - Den ene grunnen er fordi jeg har min egen stil, for det andre så elsker jeg og forguder jeg den Engelske stilen, noe man kan koble de to første jakkene og cardiganene fra Odd Molly. Når det er sagt, så vil jeg absolutt ha disse godbitene i garderoben min. Selvom at jeg er gravid i sjette månede, så er jeg ikke så stor, sånn at jeg passer det meste av klærne jeg allerede har, noe som er et Stort pluss! 

Husk å titt innom Boozt.no, da du kan få hele 70 % rabatter på ditt neste kjøp!

Klikk her for å komme til Rabble´s rabatter for Boozt.com! 


 Når det kommer til favoritter fra Sportamore, så må jeg nesten fortelle at dette er fordi at før jeg ble gravid så drev jeg med lett bryting/wrestling, hard trening og jogging og løping. Jeg trente styrke, kondisjon, koordinasjon og uutholdenhet flere ganger i uken, og planlegger også å gjøre dette når vi har fått den lille til verden   Her kan jeg enkelt finne supre favoritter til både kampsport, løping, yoga, crossfit, Body combat,  og mye mer. Dette for meg, er helt perfekt! 

 

I en boksering er det fult lov til å ha på seg hva en egentlig vil når man trener grapling og andre moves. Som regel bruker jeg noe lett, og veldig enkelt. Desverre har jeg mange ganger slitt og hatt store problemer med å finne noe som har vært enkelt og lett. Men hos Sportamore har jeg funnet mye som allerede er på tur hjem i posten, som altså kan brukes til løping, yoga, crossfit, kampsport og boksing. Det er heller ingen problemer med å bruke noen av klærne på gymmen og treningssentret. For min del når det kommer til underdeler, så føler jeg meg mest komfortabel i en lett joggebukse - og når tiden byr seg bruke en tettsittende og nesten ikke merkbar shorts fra Nike. 
 

// Adlinks  //  1: Just Do It tank, her  |  2: Nike Compression top, her  |  3: Sporty sportsbra, her  |  4: Joggejakke, her  |  5: Reebook Crossfit tank top, her  | 6: Nike shorts, her  |  7: 2XU tights, her  |  8: Nike Pro shorts, her  | 9: Sportsbra, her  |  10: Avalon Hipster bottom, her  | 

Så for meg som skal være rask i ringen og i tillegg til det, jobbe meg mot en seier, så er dette de perfekte plaggene for min del. De er absolutt ikke merkbare, og jeg får gjort det meste av grapling og andre moves enkelt og greit! Disse er også like mye perfekt til å bruke på treningssentret, og på crossfit og MMA trening. Så til dere som enten trener styrke, eller crossfit, som spiller badminton eller fotball - dere burde virkelig ta dere en tur innom Sportamore, der de har favoritter i alle fasonger, i alle farger, til alle treningsglade Nordmenn! 

Ta turen innom Sportamore og få 200kr,- i rabatt på ditt neste kjøp! 
Klikk her for å komme til Rabble´s rabatter for Sportamore!  

Nå har jeg fortalt dere og vist dere, til punkt og prikke hvilke butikker som akkurat nå er mine favoritter og fortalt litt om hvorfor de er det! Jeg håper dere ble litt klokere på hvor dere skal shoppe treningsklær, og fornye sommergarderoben hen. 

#innkjøp #shopping #Rabble #ambasadør #Sponsetinnlegg
Hva synes du om rabattene? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits