En kveld foran Tvén!

Hei og riktig God kveld skjønneste lesere    Håper dere har hatt en super helg sålangt, for det har jeg! 

Helgen min startet ganske bra egentlig, da kjæresten  min tok meg med til Sandnessjøen og overasket meg med en skikkelig shoppingrunde. I tillegg til det hadde han pratet med pappa om å kjøpe noe til han, så etter shoppingen kjørte vi rundt i byen, var innom dageligvarebutikker og andre butikker for å gjøre små erender. Da vi kom hjem fikset vi en ordentlig middag, og etter dette gikk vi til sengs og slappet av i noen timer noe som faktisk ikke var så ille! På lørdag var det tidlig opp fra den gode, varme dyna - ikke bare hadde vi en del erender på øya før vi skulle begynne å gjøre oss klare til Honningsvågrevyen som var om kvelden i hallen. Jeg og kjæresten hadde planlagt å ta med mamma dit, som en litt vel forsinket bursdagsgave! Så om lørdagskvelden var det vi som stod for henting og bringing av mamma og lillebroren min. Har ikke kost meg så mye på lenge, og kjenner det var utrolig godt å komme meg ut med de nærmeste. Men samme kveld begynte gravidplagene å bli sterkere enn før. Hadde tatt på meg en av de nyeste buksene jeg kjøpte på fredag, da den var med å trøske bebisen på tur opp spiserøret mitt, heh! Da jeg og kjæresten kom hjem, bar det rett på rommet for å bytte til kosebukse og kosegenser, og rett som det var traff jeg sofaen rett etterpå. Kjæresten som alltid er så fantastisk snill og unik, stod på kjøkkenet og laget ovnsbakt laks med masse godt tilbehør. Dette ble nytt den siste timen foran tvèn før vi begge måtte innse den harde faktaen om at vi ikke kunne holde oss våken noe stort lengere. 


I dag var vi på middag hos mamma, så etter dette ble vi sittende der å prate litt før vi dro hjem igjen. Så ja, denne helgen har vært mer enn fantastisk i mine øyne. Jeg har kost meg utrolig masse, og gleder meg så masse til vi skal i konfirmasjon om noen uker. Da blir det roadtrip med kjæresten og Mercedesen til Mo, der vi skal sove på hotell, samtidig som vi skal begynne innkjøpene på bilstol og barnevogn og klær. Jeg gleder meg så utrolig masse! Men nå tenkte jeg at jeg skulle sette på Ally McBeal på macen, lage noe godt å spise før jeg finner senga som kjæresten gjorde for mange timer siden. I morgen skal vi en svipptur inn til Sandnessjøen, pluss at vi har noen erender der også! Ha en super kveld videre!

#gravid #gravidblogg #mammablogg #svangerskap #risikosvangerskap #ultralyd #sandnessjøen #fødsel #termin #snartmamma #mammahjerte #gledermeg #mammaforførstegang #innkjøp #shopping #roadtrip #emmaljunga #honningsvågrevyen

Hvordan har deres helg vært?

2 kommentarer

mediakaos

19.04.2015 kl.23:56

Sov godt og kos dere masse i morgen!
mediakaos: Tusen takk :-) Ha en fin Mandag når den kommer :)

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits