Trademax.no - hagemøbler

Sponset innlegg. 

Nå er det snart sommer, og hvor mange andre enn meg er på leting etter De perfekte hagemøblene? Det er i de suste årene at interessen for dekorasjon og interiør og innredning har kommet, og hvert år - når våren kommer har jeg hatt SÅ lyst til å kjøpe hagemøbler for å ha ute. Men har det blitt noe av? Nei. Desverre så er man student og har ikke så altfor god råd til å bruke penger på fine hagemøbler, og har ofte endt med å bruke pappa sine fra attenhundrede og førti. Nå i år ser jeg mer på den lyse siden for å få tak i De perfekte hagemøblene. Til tross for at vi har bosatt oss i et nytt leilighetskompleks, så får vi i hvertfall sommerkvelds solen med oss før dagen takker for seg. 


Kunstrotting Hagemøbler  |  Trademax.no ©

Ikke bare er Trademax super på frakt og rask levering, men også er kundeservicen ikke til å klage på. Når det kommer til hagemøblene som vi skal kjøpe, så har vi lenge spekulert på å kjøpe fra Trademax rett og slett på grunn av prisene der. Ikke bare har varene veldig god kvalitet, men også passer de perfekt inn  hvor enn du vil ha de! Opprinnelig koster hagemøblene (bildet ovenfor) 14.995,- Men akkurat nå er akkurat disse hagemøblene på kampanje og koster kun 6995,- Det betyr at du sparer hele åtte tusen som du kan bruke på noe annet du ønsker deg! Anbefaler deg til å gjøre akkurat det samme som meg, og slå til med en gang på hagemøblene som dere finner her hos Trademax! 

Disse vil da passe perfekt utenfor på terassen hos oss, da jeg og familien uten tvil kan nyte litt vin på sommerkveldene mens kveldssolen er på tur ned i horisonten. Du kan også kombinere masse kult av dekorasjoner på hagemøblene, samt å sette ut freshe og ferske sommerblomstre som også kan være til hjelp for å piffe utestedet ditt opp! 

#Trademax #Sponsetinnlegg #Bloggerfy #bloggno

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits