Verdens beste pappa ♥

God ettermiddag bloggen og fantastiske lesere!  
Planen var jo egentlig å blogge i morges når jeg våknet, men tingen er jo det at jeg aldri kom meg så langt. Siden i går hadde pappa lovet å skrifte om skoa på Mercedesen, da vi ikke hadde tid til det. Så jeg tok meg en rask tur innom han og leverte nøkkelene til bilen slik at han kunne begynne når han egentlig ville. Jeg hadde såvidt fått i meg frokosten min da både jeg og kjæresten hørte duren av Mercedes som dro seg langsomt bortover gaten. Hele to - to og en halvtime etterpå kom samme bilduren tilbake. Pappa fortalte at han i tillegg til å ha skiftet om til sommersko på bilen, så hadde han støvuget bilen innvendig og vasket bilen utvendig og innvendig. Han hadde spylet ned vinterdekkene og tatt vare på de til de skal på igjen, ettersom han skal overta Speedy Gonzales (bilens navn) fra i sommer av. Han har i tillegg til dette fikset time for å ordne frontlyktene på bilen, og sett over bilen av hva som skal ordnes og fikses før neste EU kontroll som er 28. Februar til neste år. I følge EUkontroll seddelen fra i fjor, gikk bilen glatt gjennom EU med null feil. Dette har jeg en plan om skal skje til neste år også! 


Private bilder  |  Mercedes Benz E200 Classic W210

Da han kom med bilen begynte pappa å fortelle om dette "Autopolish" flasken som man får kjøpt på en lokal bilbutikk i nærheten. Det produktet skulle visst ta all verdens rust, i hvertfall den rusten som hadde sartt seg på grillen på bilen. Jeg har vel aldri tenkt så nøye over rust situasjonen for grillen som står på Chedesen vår, siden tanken alltid har vært at den skulle vi ha ny. Er sikker på at pappa også tenker sånn, siden han vil ha en grill med ei stor stjerne på istedet for den som står på nå. Men uansett, vi stod å snakket litt rundt om dette med rust og slikt, og kom frem til at in the end så skulle pappa få noen privatpersoner til å lakkere bilen når den kom i hans eie. For min del orker jeg ikke å bruke så mye penger på Speedy, selvom at den er gullet mitt ♥ Da jeg og kjæresten kom inn igjen, begynte vi å snakke om at Cola var kjent for å fjerne rust. Dette stilte vi oss begge (spesielt jeg) skeptisk til, men kom frem til at vi bare måtte prøve. Kjæresten gikk på youtube og skjekket hva andre hadde brukt når det kom til å ta bort rusten med cola. Det endte med at vi tok med en bøtte med vaskevann, skuresvamp, og aluminiumsfolie, samt en halv flaske Cola ut til bilen. Aluminiumsfolie brukes fordi at det er så mykt og skader ikke de stedene du skal gnu på, på bilen. 

Samtidig som han heldte Cola på grillen, gnidde han også den utover og gnidde ganske så hardt. I ettertid når vi har sett det som ser ut til å bli sluttresultatet, så har ikke grillen tatt eller fått skade av det. Det har gått ganske så fint, og anbefaler det til alle som vil ha bort Mercedes Benz rust i fra grillen sin. 

Selvfølgelig så sitter det merker igjen i grillen etter den verste rusten som var på, men sett bort ifra det så kjenner jeg nesten ikke igjen Speedy, da han er blankere enn normalt. På bildene ovenfor så ser dere sikkert forskjellen på lyktene, at høyresiden er veldig matt. Det er det som skal fikses på. 
Nå er det på tide til å lage mat med kjæresten før man setter seg ned å koser seg resten av kvelden. Siden vi skal på 3D ultralyd i morgen og svangerskapskurs, så tipper jeg at det blir tidlig kveld. Men flere innlegg kommer iløpet av kvelden, da jeg nekter å la dette bli det eneste blogginnlegget for dagen. 
 
#MercedesBenz #W210 #Rust #cola #rustflekk #gravid #SpeedyGonzales #gravidblogg #mammablogg #frkwrestling #Ultralyd #3Dultralyd

Har du vasket bort rusten med Cola før? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits