New in from EBAY ♥

God ettermiddag flotte lesere der ute ♥ 
Har brukt omtrent hele formiddagen, og ettermiddagen på å finne ut hva jeg ville kjøpe fra eBay, men tilslutt ble jeg enig med meg selv og bestilte det. Til å begynne med følte jeg at det var nok å gå til innkjøp av litt finsko, jakke, og en kosebamse. Men tro meg, ønskelisten for babygarderoben er Mye større enn som så. Venter med litt av innkjøpet til vi ser hva vi eventuelt får ifra andre i gaver og slikt. Etter dette så kan vi eventuelt bestille når hun begynner å vokse!


// Adlinks  //  1: I love papa beanie, her  |  2: Rosa hettejakke, her  |  3: I love Mama beanie, her  |  4: Kose Giraff, her  |  5: Hvite strict boots m/ pels, her  |  6: Knallrosa bling boots, her  |  7: Lyserosa bling boots, her  | 

Jeg som kommende mamma har gledet meg så utrolig masse til å bestille hjem masse babyting, spesielt bling bootsene! Har vært så redd for at de eventuelt skulle bli utsolgt, noe de heldigvis ikke ble. Oppi alt av babyinnkjøp, skulle jeg faktisk unne meg litt nytt til garderoben min også, men akkurat nå er det blitt sånn at jeg ikke klarer å slutte å kjøpe babyklær! Nå som vi begynner å få ting i orden når det kommer til klær og kommoder og sånn, så er det virkelig på tide å begynne innkjøpene av stellebord og seng. Men, iløpet av den siste uken har vi fått kjøpt inn Emmaljunga Mondial Duo vogn, bilsete, og masse klær. 
 
Jeg valgte å bestille noen sko og boots fra eBay, da jeg synes det er mer eller mindre superdyrt for det i Norge, pluss at det er utrolig vanskelig å få tak i akkurat disse ovenfor. Tenker også at disse bootsene kan kombineres med et utrolig søtt lite antrekk når man skal på besøk, får besøk eller skal på butikken. Jeg gleder meg enormt til å bli mamma slik at jeg får se om det passer og er stort nok! Hvem elsker ikke bootsene ovenfor? 

#innkjøp #ebay #shopping #babyshopping #littleprincess #sko #boots #favoritter #snartmamma #gravid #gravidblogg #mammablogg
Hva synes dere om innkjøpet? 

Én kommentar

Mille

23.04.2015 kl.17:50

Hello! Nå har jeg tittet litt rundt på bloggen din, og du har en utrolig fin blogg! Kommer helt klar til å følge deg videre, og kommentere innleggene dine.

så hadde blidt kjempeglad for kommentar tilbake<3

PS legg meg til som venn så legger jeg deg til<3

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits