5 Ting jeg bare MÅ HA som gravid!

Mens kjæresten sitter å holder på med sitt, har jeg bestemt meg for å blogge om mine cravings som gravid er, og hva jeg må gjøre og ha med til en hver tid er. Når jeg har hørt gravide si at de får dilla på så mye rart, blandt annet mat de aldri har likt smaken av før, så har jeg vel regelrett aldri orket å tro på de. Har vel egentlig bare tenkt det at det kan man nesten styre selv.... Helt til jeg ble gravid og cravingsene satte inn for fult hos oss. Kjæresten selvfølgelig begynner å bli rimelig lei av å kjøpe mat som jeg bare må ha, som aldri blir spist, mens anen mat spiser jeg uten noen problem. I tillegg til mat, så er det jo andre ting som har overasket meg til det verste når det kommer til graviditeten (min i hvertfall!), og det er spesielt når det kommer til å stoppe opp og lukte på ting. 


1 - Krokodille godis : Jeg kan jo starte innlegget med noe jeg hele tiden har superlyst på, men som det blir fort tomt av. For bare noen måneder siden gikk Kinder Bueno, Kinderegg og Kinder Maxi ned på høykant her hjemme. Til slutt ble jeg lei, og kuttet det ut. Tidligere i denne uken var jeg og kjæresten og Mercedesen på handelslekasje i Sandnessjøen der vi var innom Rema 1000. Skulle akkurat til å betale i det jeg fikk øye på smågodt avdelingen som selvfølgelig står plassert rett ved kassa! Jeg er den type gravid som blir stående å putte pekefingeren min i munnen mens jeg ser på kjæresten min med store dådyrøyne, noe som sier at "Dette MÅ jeg ha!", dermed var det bare å trekke seg ut av køen for å mekke seg en smågodt pose med  halve posen fylt med Lutti krokodiller, og noen få sjokolader. Det gikk ikke en time før krokodillene var og forble borte, og akkurat nå kan jeg ikke tenke på annet enn krokodille godteriet. Herregud, cravings altså2 - Den der billukten :  Jeg vet ikke om det er mange andre gravide som har det sånn, men jeg har det i hvertfall sånn! Vi har en (ikke en så alt-for) eldgammel Mercedes Benz som alltid lukter så herlig når vi setter oss inn i han. Blir ofte sittende en stund i bilen før jeg går inn i butikk, eller inn hjemme. Må bare ha med meg den lille lukten som døser ut av Wunderbaumen før jeg går inn. Føler at hele luktesansen min er blitt forsterket etter at jeg ble gravid, og det at eksoslukten lukter enda bedre nå enn før. For dere som lurer - Nei, jeg ligger ikke på kne bak eksospotta og sniffer inn eksos.. Jeg står noen meter unna bilen. Av og til liker Mercedesen å gasse bare litt, og av og til så gasser han en del. 


3 - Den gode håndsåpen! : Her i uken var vi innom Europris en tur (siden vi ikke har noe så fancy som Biltema, Jula eller IKEA!!) og da gikk vi til innkjøp av små 10-kroners håndsåpe flasker, to grønne, to rosa og to hvite. Jeg ble egentlig ganske sur fordi jeg ville kjøpe større flasker med såpe istedet for de småeste til kun 10 kroner. Men, det ble som det ble, og jeg var ikke lenge snurt da jeg fant ut at de grønne håndsåpene luktet forgudelig godt altså. Så hver gang jeg har vært på do, må jeg ha ekstra med såpe på hendene. Til og med når jeg bare er å ordner meg som å ta på meg sminke, eller å grer håret, så må jeg ta meg noen minutter bare for å lukte på flaska! Den er helt fantastisk og lukter supert! Så - er du gravid, så anbefaler jeg deg å ta en handletur innom Europris for å kjøpe akkurat denne typen såpe! (Bilde lengere ned)

4 - Nivea´s lipsyl : Jeg må alltid ha en ekstra slik lipsyl i veska om jeg skal ut. Er det noe jeg alltid greier, så er det å rote den ene bort. Når det er sagt, så er dette en lipsyl jeg dagelig er avhengig av. Jeg plages med skikkelige tørre lepper, og synes denne fikser det problemet rimelig kjapt. Bruker vel lett opp mellom fem - seks slike lipsyler iløpet av en månede. 

5 - Vannmelon : Er det noe jeg er super hekta på nå, som jeg bare må ha hver j*vla dag! Så er det den der vannmelonen som jeg kan spise kilovis av. Det er jo noe av det sunneste en gravid kan spise, da den består mest av vann. Og at jeg sliker i meg opptil en halv, eller en hel pr dag skal man ikke se bort ifra. Kjæresten er blitt ganske vant til å gå bort til fruktdisken for å hente en vannmelon hver gang på butikken. Selvfølgelig er det mye anen frukt som jeg spiser mye av, men Vannmelonen er det som det går mest av her i huset i hvertfall! 

Kjenner du deg igjen på noen av punktene, eller har du egne ting du bare må lukte på, og må ha som gravid? Når det kommer til mat synes jeg det bare er helt fantastisk å kunne spise så utrolig masse uten å bli mett. Da jeg før plagdes med å i det hele tatt få i meg mat. Synes det rett og slett er stas å ha sånn matlyst igjen, da det er helt ukjent for meg. 

#cravings #gravid #gravidblogg #mamma #mammablogg #snartmamma #gledermeg #førstegangsgravid #ultralyd #taste

Har du noe du bare Må ha om dagene? 

7 kommentarer

fulltidsmammaen

24.04.2015 kl.14:52

Jeg var også hekta på vannmelon da jeg var gravid :-)

Silje S. Lopez

24.04.2015 kl.16:27

Hehe, vittig at man blir hektet på slike ting når man er gravid xD
Silje S. Lopez: Haha, helt klart :p Av og til kan det bli for mye av det rareste som finnes!

Nina Maria

24.04.2015 kl.21:42

Morsomt å lese! :)
Nina Maria: :-)

rebecca

25.04.2015 kl.18:55

Jeg hadde cravings på melkesjokolade! Og jeg måtte ha den store fordi den smakte annerledes.

Den ble borte på ti min!! :O
rebecca: Haha, melkesjokolade er noe jeg ofte må ha, men ikke så mye som alt annet! Shit!

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits