Pakker i Posten!

Hei og riktig God morgen alle sammen!

I går fikk jeg to hentelapper i posten, og gjett om jeg ble glad? Den ene var fra Hennes og Mauritz, og den andre fra Komplett. Hadde egentlig tenkt til å blogge om det i går, men desverre lå jeg i et smertehelvete i går, så da ble avslapping det eneste alternativet for meg. Sånn er det når ligamentsmertene setter inn for fult, og bedre kan det ikke bli når man finner ut at det er like smertefult (om ikke mer!!) når man legger seg, går seg en runde eller setter seg ned. 


Samsung Galaxy S3  |  Private bilder. 

I den ene pakken var telefonen jeg bestilte tidligere i uken, og i den andre var det en ytterjakke og et par sko. Skal også legge ut de siste innkjøpene av babyklær til nurket vårt som vi har gjort nå de siste dagene ♥  Ellers så er jeg superfornøyd med nytelefonen som er en Huawei Honor 6. En telefon som er utseendemessig veldig lik en iPhone - mens på innsiden kunne den ikke blitt mer Android enn det den allerede er. Når det kommer til jakken og skoene jeg kjøpte på H&M, så er dette nok det beste kjøpet til meg selv som jeg har gjort på lang tid. 


- Ingen Adlinks  // LINK TIL JAKKE  //  LINK TIL ANKELBOOTSENE  // 

Så langt er jeg veldig fornøyd med innkjøpet både fra H&M, men også fra Komplett. Skoene sitter som støpt på bena, og kommer til å brukes når vi reiser i konfirmasjon om to uker ca. Telefonen er den ene tingen (bortsett fra familie og venner) som jeg forguder akkurat nå. Den er absolutt verdt hver en krone, og det beste er at du kan få fire slike telefoner for kun èn iphone 6! Tenk på det... 

#gravid #innkjøp #shopping #HennesogMauritz #komplett #goder #Sko #ankelboots #fashion #mote #loveit

Hva synes du om innkjøpene? 

8 kommentarer

Anita

25.04.2015 kl.14:30

Fine innkjøp :-D

ingalill Mikalsen

25.04.2015 kl.15:11

Så fint innkjøp :) Ha en fin dag videre :)
Anita: Tusen takk! :-D
ingalill Mikalsen: Tusen takk :) Du også!

Madde K.K

25.04.2015 kl.15:29

Så fine innkjøp!
Madde K.K: Tusen takk :-)

line nova

27.04.2015 kl.12:01

så fine innkjøp!!
line nova: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits