Favoritter til Baby garderoben!

Hei og riktig god søndags ettermiddag allesammen!  
Jeg har rett og slett ikke orket å blogge så mye i dag, så derfor blir dette første blogginnlegget i dag uten at jeg skal si så mye mer. Som dere vet så har jeg og kjæresten  så smått begynt med innkjøp av klær til den lille, og av og til sitter jeg igjen med den følelsen av at andre kanskje ikke får tak i de babyklærne de vil ha ettersom jeg har raidet nettstedet bare sekunder før dem. Føler meg litt slem. Men i hvertfall, vi venter fortsatt på en pakke ifra Ellos.no med en strikketjakke og en bukse fra R Baby, ellers så fikk vi pakke i går fra H&M som inneholdt en rosa baseball jakke til prinsessen! (bilder ligger under). Neste plass vi skal kjøpe klær fra er fra Hust & Claire som dere finner hos Stylepit.no, foresten.// Adinks  //  1: Sunshine kjole, her  |  2: Hvit blondekjole, her  |  3: Hvit sommershorts, her  |  4: 3pk med bodyer, her  |  5: Finbukse med sløyfe, her  |  6:  Vårlig sommerjakke, her  |  7: Høstkåpe, her  |  8: Rosa baseball jakke, her (Kom i posten i går)  |

Var helt i hundre da kjæresten min kom inn døren i går med en pakke i hånden, rettere sagt - en pakke fra H&M. Der lå den rosa baseball jakken som jeg bestilte bare for noen få dager siden. Herregud så skjønn den er! Den neste pakken vi venter på er fra Ellos som inneholder strikketjakken og finbuksen med sløyfen. Har ikke kjøpt inn all verden, men vi har da fått litt i boks, og ære være for akkurat det. I morgen skal vi til sandnessjøen (igjen) for å hente to babybokser, en fra Apoteket, og en anen fra Rimi. 

Det som ikke er bestilt av klær ovenfor vil bli bestilt hjem fortest mulig.  

#Shopping #innkjøp #garderoben #newin #Babygarderoben #mote #fashion #Prinsesse #Itsagirl

Hva synes du om Favorittene mine til Babygarderoben? 

9 kommentarer

krist.in

26.04.2015 kl.16:41

åhh, såå nyedelige plagg !
krist.in: Ja, ikke sant? :-D

Egeo

26.04.2015 kl.23:03

Å så søtt!

thefashionablemom

27.04.2015 kl.04:52

Fine!
Egeo: Ikke sant? :D
thefashionablemom: Helt klart! :)
Så fin blogg du har :-)
Stine Erichsen: Takk :)

Veronika BS

09.06.2015 kl.15:51

Så søte!

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre årig jente som har blitt gravid for første gang. Er kategorisert i Høyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig på bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits