Nyter dagene som Nybakt mamma!

I AM BACK! - Og vil gjerne starte innlegget med at jeg har blitt mamma til ei velskapt og mer enn Perfekt lita jente. Den 25. Juni kl 20:30 ble Emilie født via keisersnitt, og vi som foreldre kunne ikke ha vært stoltere enn det vi er nå!

Jeg sluttet å blogge rundt slutten av mai rett og slett fordi at det var ting i hverdagen min som rett og slett ødela for interessen min for blogg. Og i tillegg til det holdte vi på og flyttet til en ny plass, så dermed ble det aldri noen tid på å få blogget heller. Og plutselig så var dagen her da jeg og kjæresten skulle bli foreldre. Nå er datteren vår hele seks uker i morgen, og det føles som om det var i går at jeg gikk inn på operasjonsstuen med mer enn kraftige og inntense rier. Tiden i etterkant har gått utrolig bra. I og med at de på Sandnessjøen sykehus mente at risikoen for at jeg på nytt skulle få en blodpropp var altfor stor og at risikoen for at ting kunne gå galt, som eventuelt et dødsfall også var veldog stor, så mente det nye sykehuset (der jeg fødte) at keisersnitt var det som var best både for meg og babyen! Ingen komplikasjoner så langt, og jeg føler meg mer enn god i disse dager, pluss at jeg kom meg rimelig raskt etter operasjonen! Men så ble jeg operert på et sykehus der de spesialiserte seg på Risikosvangerskap og risikofødsler. Så jeg vil bare påstå fra min beste side at jeg hadde en bedre opplevelse med keisersnitt utifra alle de skrekkhistoriene jeg har hørt om det! (Takk og lov!)

Kan jo også meddele at datteren vår har fått navnet Emilie Linnea, og at jeg nyter dagene som nybakt mamma sammen med kjæresten min! Helt ærlig, så kunne jeg ikke hatt det bedre på noen måte, selv om at det i lengden er litt slitsomt - så er det absolutt verdt det!

I og med at jeg valgte å blogge her igjen, så har jeg bestemt meg for å gjøre om bloggen veldig mye, spesielt dette med hva som skal bli skrevet på bloggen. Siden jeg er ferdig som førstegangsgravid kommer jeg nå til å begynne å skrive mer om det som har opptatt meg hele tiden; trening, sunn helse, livsstil, kosthold og wrestling. I tillegg vil jeg blogge om innkjøp, reiser, livet i bilder og litt hverdagselige ting. Jeg håper å få blogget litt hver dag, men det er ikke noe jeg akkurat kan love så mye av siden dagene går til å være husmor og mamma!

n kommentar

Nina Maria

06.08.2015 kl.06:42

Herlig liten jente, gratulerer s masse!

Skriv en ny kommentar

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

Hanne Jacobs - Gravid i Risikosvangerskap

23, Trondheim

Mitt navn er Hanne, jeg er ei tjuetre rig jente som har blitt gravid for frste gang. Er kategorisert i Hyrisiko svangerskap, og blogger derfor hovedsakelig om dette dagelig p bloggen.

Sponsing/kontakt
hjacobs.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv

hits